تور اکراین 7 روزه کیف پرواز یوام ایر پاییز 96 (برگزار شده)

  • کد تور: ukraine13960702
  • قیمت: 2699000
  • مدت : 6 شب و 7 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-07-01
  • خدمات تور :

    جمعه هر هفته               ساعت رفت 02:00و برگشت 19:00

    • بلیط رفت باهواپیمایی یوام ایر
    • 6 شب اقامت کیف با صبحانه
    • ویزا
    • بیمه مسافرتی
    • ترانسفرفرودگاهی
    • گشت شهری با ناهار اکراینی سیم کارت به ازای هر نفر
    • راهنمای فارسی زبان
  • تور اکراین 7 روزه کیف پرواز یوام ایر پاییز 96: مشاهده پکیج

تور اکراین(کیف)پاییز 96


ارسال 70% کل هزینه تور اکراین(کیف)پاییز 96 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.

کودک 2تا5 سال : 1990000
زیر2سال75000

مدارک لازم جهت ويزای توریستی تور اکراین(کیف)پاییز 96

* اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار از تاریخ سفر

* 2 قطعه عکس4 *3

* کپی تمام صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی

* پرینت گردش حساب بانکی 3 ماه اخیر با مانده حساب 15 میلیون تومان جهت هر نفر

* تکمیل فرم سفارت / گواهی شغلی لاتین

* چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ 20000000 تومان

1- پروازها چارتر و غير قابل استرداد می باشد.

2-  Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر مي باشد.

3- مدت زمان اخذ ویزا 16روزکاری از زمان انجام محاصبه می باشد.

4-درصورت عدم صدور ويزاتوسط کنسولگري ، شرکت هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت وعينا” مبلغ پرداختی به سفارت از مسافر مسترد می گردد.

5-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و آسمان پر ستاره مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانترتورمربوطه خانم مهینی داخلی 125-126 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

تورهای مرتبط

هتل های اکراین 

به ما امتیاز دهید
[کل: 20 میانگین: 3.4]

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای اوکراین

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا اکراین :

اصل پاسپورت
2 قطعه عکس 6 در 4
چک ضمانت 15 میلیون تومانی
دریافت فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب به انگلیسی
جواز کار و یا گواهی اشتغال به کار ( ترجمه شده )
رزرو بلیط و واچر هتل

 

برای دریافت ویزا اکراین شخص متقاضی ویزا می بایستی در تاریخ مصاحبه اعلام شده توسط سفارت اکراین در محل سفارت برای مصاحبه مراجعه نماید.

 

انواع ویزا کشور اوکراین :

روادید های ترانزیتی( تیپ В با مدت اقامت مجاز 5 روزه)؛
روادیدهای کوتاه مدت( تیپ С، مدت زمان اقامت مجاز حداکثر 90 در طی 180 روز از تاریخ اولین ورود)؛
روادیدهای بلند مدت( تیپ Д، که برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثبت مدارکی صادر می شود که اجازه اقامت یا سکونت در اوکراین برای مدت زمان بیش از 90 روز را می دهد).

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *