تور یونان اسپانیا ( 4 شب آتن + 4 شب بارسلون ) پرواز ایجین 15 دی

  • کد تور: Greece13960526
  • قیمت: 1990000 تومان +1690یورو
  • مدت : 8 شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-10-15
  • خدمات تور :

    حرکت: 15 دی

    • بلیط رفت و برگشت  با پرواز ایجین
    • ترانسفرهای فرودگاهی
    • 4شب اقامت درآتن+4شب اقامت دربارسلون در هتل با صبحانه
    • ویزای شنگن
    • بیمه مسافرتی
    • تورلیدر فارسی زبان
    • گشتهای شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان
    • 0640

      0415 ATH IKA 949 A3
      1555 1340 BCN ATH 682 A3
      1550 1145 ATH BCN 681 A3
      0325+1 2225 IKA ATH 948 A3
  • تور یونان اسپانیا ( 4 شب آتن + 4 شب بارسلون ) پرواز ایجین 15 دی: مشاهده پکیج

تور یونان اسپانیا پرواز ایجین 15 دی


ارسال 60% کل هزینه تور یونان اسپانیا پرواز ایجین 15 دی زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
نرخ زیر2سال 690000 تومان

گشت های تور یونان اسپانیا پرواز ایجین 15 دی

روز اول : حضور در فرودگاه امام خمینی برای پرواز به بارسلون با پرواز آلیتالیا به هتل

روز دوم : گشت شهری بارسلون و بازدید از کلیسای ساگرافامیلیا همراه با راهنمای محلی و فارسی زبان.

روز سوم : گشت شهری و بازدید از دهکده اسپانیایی همرااه با راهنمای محلی و فارسی زبان.

روز چهارم : وقت آزاد.

روز پنجم : وقت آزاد.

روز ششم : وقت آزاد.

روز هفتم : حضور در لابی هتل جهت انتقال به فرودگاه و پرواز به تهران

کلیه ورودیه گشت ها به عهده مسافر می باشد.

مدارک مورد نیاز

* تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر (  کپی ها حتما در برگه  A4 )

* اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

* چهار قطعه عکس 5 /4 *5/3  (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

* کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالكيت  به نام فرد متقاضی

* گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 6ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری.

کپی از قراردادهای سپرده  کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

مدارك شغلي:

*براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت بين المللي دانشجويي يا  کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از  روزنامه رسمي تاسیس شركت  و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

* کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كاربه زبان انگلیسی همراه با گواهی  سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

* براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني

 كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا, كانادا, شنگن, سوييس, انگليس, استراليا)

7-کلیه مدارک مسافرین بایدبه زبان اسپانیایی ترجمه شود.

دو هفته قبل ازسفرکلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گرددوهمچنین ضمانتنامه بازگشت از سفر بهمبلغ 50 میلیون تومان نیز تحویل دفتر گردد، خواهشمند است شرایط ثبت نام را به مسافرین خود توضیح کامل دهید.

1-در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري 20%  از کل مبلغ تور کسر و مابقي مسترد مي گردد.

2-در صورت لزوم مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده درسفارت حضور داشته باشند.

3-در صورت تغیر خط هوایی، اطلاعات مربوطه متعاقبا اعلام میگردد.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و پرستاره مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

5- Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتوراروپا خانم  امین داخلی 107-108 و یا تلگرام  تماس حاصل نماييد.

تورهای مرتبط

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته 4 تا 11سال با تخت 2 تا4سال بدون تخت زير2 سال
4 * BB 1990000 تومان +1690 یورو 1990000 تومان +2690 یورو 1790000 تومان +1490 یورو 1790000 تومان +690 یورو 690000 تومان

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای یونان

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در یونان، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.

 

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است
توجه : چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان

مدارکی که باید علاوه بر فرم، در هنگام انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی ویزای شما در سفارت یونان خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتما دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
ترجمه‌ یک سند مالکیت؛ دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان
در صورت لزوم، رزرو هتل در یونان برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزای باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.
زمان لازم برای صدور ویزای یونان
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی سفارت آلمان، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *