توربانکوک پوکت8 روزه پرواز ماهان بهار96

توربانکوک پوکت

ماهان بهار96


ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد
زير2سال 600000
مدارک  ويزا: پاسپورت با 7ماه اعتبار-1 قطعه عکس6*4 رنگي– کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزلو محل کار- شغل-ایمیل و تلفن مسافر بصورت دقيق و کامل-اصل گردش حساب بانکی با مانده حداقل 7000000 تومان با مهر بانک-
1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ،شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليطو هتل ازمسافردريافت خواهد شد

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده وشركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام  تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: phuket-13960127
  • قیمت: 2730000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-01-27
  • خدمات تور :
    پروازماهان+ ويزا +7 شب اقامت با صبحانه +ترانسفرفرودگاهي+ترانسفر بین شهری+ یک گشت نیمروزی درپوکت + پرواز داخلی بانکوک – پوکت – بانکوک + ليدرفارسيزبان+سیم کارت رایگان+بیمه مسافرتی

  • توربانکوک پوکت8 روزه پرواز ماهان بهار96: مشاهده پکیج

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *