تورتایلند پوکت 8روزه پروازماهان زمستان 95 (برگزار شده)

ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زير2سال 450000
مدارک  ويزا:پاسپورت با 7ماه اعتبار-1 قطعه عکس6*4 رنگي– کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزل و محل کار- شغل- تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل-اصل گردش مالییکماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک –کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-بابت ويزای فوری مبلغ 60 دلار و بابت ويزای دبل 60 دلار اخذ خواهد شد.

3- بيمه مسافرتی برای مسافرين بالای55 سال اجباری بوده و مبلغ 65000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

4-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ،شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليطو هتل ازمسافردريافت خواهد شد .

5-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده وشركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: pukhet-13951012
  • قیمت: 2530000
  • مدت : 7شب و8روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-10-12
  • خدمات تور : پرواز ماهان + ويزا +7 شب اقامت با صبحانه + ترانسفرفرودگاهي + ترانسفر بین شهری + یک گشت نیمروز در پوکت + پرواز داخلی بانکوکپوکت بانکوک+ليدرفارسيزبان+سیم کارت رایگان + بیمه مسافرتی
  • تورتایلند پوکت 8روزه پروازماهان زمستان 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
BARAMEE HID BB 2530000 2970000 2110000 1790000
CHECK INN CENTRAL BB 2850000 3650000 2380000 1890000
IBIS PATONG PHUKET
BB 2850000 3650000 2380000 1890000
ANDIKARA BB 2890000 3690000 2390000 1910000
SWISSOTEL RESORT BB 3360000 4650000 2850000 2050000
DUANGJIT RESORT BB 3390000 4690000 289000 2090000
NOVOTEL VINTAGE BB 3420000 4760000 2890000 2090000
THAVORN PALM BEACH BB 3495000 4850000 2950000 2150000
KALIMA RESORT BB 3550000 4930000 2990000 2190000
MILLENNIUM RESORT BB 3590000 5090000 2890000 2190000
AMARI PHUKET
BB 4060000 6050000 3470000 2210000
LE MERIDIEN PHUKET BEACH RESORT
BB 4710000 7450000 4040000 2350000
CENTRAR GRAND BEACH BB 4810000 7550000 4140000 2390000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *