تور تایلند پوکت 7شب پرواز ماهان بهار 96

تورپوکت

پروازماهان بهار96


ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زير2سال 600000
مدارک  ويزا:پاسپورت با 7ماه اعتبار-1 قطعه عکس6*4 رنگي– کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزل و محل کار- شغل- تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل-اصل گردش حساب بانکی با مانده  حداقل 7000000تومان با مهر بانک
1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ،شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليطو هتل ازمسافردريافت خواهد شد .

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده وشركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: Phuket -13960127
  • قیمت: 2540000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-01-27
  • خدمات تور : پرواز ماهان+ويزا + 7 شب اقامت با صبحانه + ترانسفرفرودگاهي +ترانسفر بین شهری+یک گشت نیمروزدرپوکت + پروازداخلی بانکوک پوکت بانکوک+ليدرفارسيزبان+سیم کارت رایگان+بیمه مسافرتی
  • تور تایلند پوکت 7شب پرواز ماهان بهار 96: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
AT HOME BOUTIQE BB 2540000 2770000 2180000 2060000 5%
PJ PATONG RESORTEL
BB 2640000 3010000 2270000 2140000 5%
BEL AIR BB 2670000 2980000 2300000 2130000 5%
IBIS PATONG
BB 2840000 3330000 2460000 2190000 5%
THE ROYAL PARADISE HOTEL SPA
BB 2960000 3560000 2560000 2230000 5%
RAMADA PHUKET DEEVANA PATONG
BB 3100000 3850000 2690000 2280000 5%
DUANGJITT RESORT AND SPA
BB 3240000 4130000 2890000 2360000 5%
SWISSOTEL BB 3330000 4310000 2890000 2360000 5%
NOVOTEL PHUKET RESORT
BB 3470000 4590000 3030000 2410000 5%
GRAND MERCURE BB 3650000 4940000 3180000 2470000 5%
JW MARRIOTT PHUKET
BB 4130000 5920000 3620000 2640000 5%
MOVEN PICK BB 4160000 5970000 3650000 2240000 5%
HILTON PHUKET ARCADIA RESORT
BB 4210000 6150000 3720000 2680000 5%
AMARI PHUKET
BB 4310000 6260000 3770000 2700000 5%
LE MERIDIEN PHUKET BEACH RESORT
BB 4420000 6490000 3880000 2740000 5%
CENTRA GRAND BEACH BB 4740000 7120000 4190000 2850000 5%

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *