تور تایلند پوکت 7روزه پروازتای ایر (برگزار شده)

ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زير2سال 650000
مدارک  ويزا:پاسپورت با 7ماه اعتبار-1 قطعه عکس6*4 رنگي– کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزل و محل کار- شغل- تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل-اصل گردش مالی یکماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک – کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-بابت ويزای فوری مبلغ 60 دلار و بابت ويزای دبل 60 دلار اخذ خواهد شد.

3- بيمه مسافرتی  برای مسافرين بالای55 سال اجباری بوده و مبلغ 65000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

4-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ،شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليطو هتل ازمسافردريافت خواهد شد .

5-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده وشركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: phuket13950707
  • قیمت: 24790000
  • تاریخ برگزاری : 1395-07-17
  • خدمات تور : روزهای پرواز شنبه-یک شنبه-سه شنبه-پنج شنبه-ساعت رفت 21وبرگشت15.30- شروع از17مهر
    پرواز تای ایر+ ويزا +6شب اقامت با صبحانه + ترانسفرفرودگاهي + + یک گشت شهری درپوکت + ليدرفارسي زبان+سیم کارت رایگان+بیمه مسافرتی 17 مهر300000 تومان به پکیج اضافه میشود
  • تور تایلند پوکت 7روزه پروازتای ایر : مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
the natural resort BB 24790000 27400000 24300000 22500000
PJ PATONG BB 25890000 28200000 25500000 23000000
BARAMEE HIP BB 26690000 29500000 26100000 23400000
ASHLEEPLAZA BB 26990000 30000000 26500000 24400000
IBIS PATONG BB 27400000 30900000 --- 24400000
ROYAL PARADISE BB 28000000 32200000 27200000 25000000
CENTRAASHLEE BB 29100000 34300000 28000000 25400000
CENTRA BLUE MARINE BB 29100000 34300000 28000000 25400000
DUANGJIT RESORT BB 29900000 36400000 29300000 25300000
SWISSOTEL BB 30700000 38300000 29700000 25900000
NOVOTEL RESORT BB 30700000 38300000 29700000 25900000
THAVORN BEACH BB 31700000 39500000 30700000 25900000
PATONG BEACH BB 31800000 39700000 30700000 26300000
MILLENIUM RESORT BB 32400000 41400000 31300000 26300000
GRAND MERCURE BB 32800000 42800000 32300000 26300000
AMARI PHUKET BB 34300000 44800000 33300000 26800000
AVISTA HIDEAWAY BB 34800000 45700000 33800000 26800000
LEMERIDIEN HKT BB 38300000 53300000 36500000 29800000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *