توربانکوک پوکت 8روزه پرواز ماهان زمستان95 (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
زير2سال 600000
مدارک  ويزا: پاسپورت با 7ماه اعتبار-1 قطعه عکس4*3 رنگي– کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزلو محل کار- شغل-ایمیل و تلفن مسافر بصورت دقيق و کامل-اصل گردش مالی یکماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک-کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ،شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليطو هتل ازمسافردريافت خواهد شد

3-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده وشركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند  خانم احتشام  تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: pukhet-13951012
  • قیمت: 2590000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-10-12
  • خدمات تور : پروازماهان+ ويزا +7 شب اقامت با صبحانه +ترانسفرفرودگاهي+ترانسفر بین شهری + یک گشت نیمروزی درپوکت + پرواز داخلی بانکوک – پوکت – بانکوک + ليدرفارسي زبان+سیم کارت رایگان+بیمه مسافرتی
  • توربانکوک پوکت 8روزه پرواز ماهان زمستان95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
DREAM TOWN+ THE AIM PATONG BB 2590000 3090000 2150000 1830000
PICNIC BANGKOK+DEEVANA PLAZA PHUKET BB 2790000 3490000 2330000 1890000
INDRA REGENT+ANDAKIRA PHUKET BB 2850000 3590000 2390000 1950000
CENTER POINT+DEEVANA PLAZA PHUKET BB 3090000 4110000 2590000 1990000
BAIYOKE SKY+FISHERMENS HARBOUR URBAN BB 3250000 4390000 2750000 1990000
BAIYOKE SKY+DUANGJITT RESORT BB 3350000 4490000 2790000 2050000
THE SUKOSOL+MILLENIUM RESORT BB 3390000 4550000 2850000 2090000
AMARI WATER GATE+THAVORN BEACH BB 3440000 4790000 2950000 2090000
ROYAL ORCHID SHERATON+THAVORN BEACH BB 3570000 5050000 3050000 2150000
CENTARA GRAND+LE MERIDIEN BB 4170000 6250000 3550000 2240000
CENTARA GRAND+CENTARA GRAND BEACH RESORT BB 4250000 6350000 3590000 2290000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *