تورپاتایا پوکت 8روزه پرواز ماهان پاییز95 (برگزار شده)

ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زير2سال 600000
مدارک ويزا:پاسپورت با 7ماه اعتبار-1 قطعه عکس6*4 رنگي– کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزل و محل کار
– شغل- ایمیل و تلفن مسافر بصورت دقيق و کامل-اصل گردش مالی یکماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک
– کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: pattaya-113950624
  • قیمت: 27800000
  • مدت : 7شب و 8روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-06-24
  • خدمات تور : بلیط ماهان+ویزا +7 شب اقامت با صبحانه + ترانسفرفرودگاهي + ترانسفربین شهری+یک گشت نیمروزدرپاتایا + ليدرفارسي زبان+پروازداخلی بانکوک-پوکت-بانکوک+ سیم کارت رایگان + بیمه مسافرتی
  • تورپاتایا پوکت 8روزه پرواز ماهان پاییز95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
THE SUN RESORT
EASTIN EASY PHUKET
BB 27800000 31000000 27150000 24850000 شب اضافه
دوتخت 480000
یک تخت 960000
HOLIDAY RESORT
ASHLEE PLAZA
BB 28550000 32550000 27850000 25150000 شب اضافه
دوتخت 600000
یک تخت 1200000
IBIS PTY
IBIS PATONG
BB 29000000 33400000 24250000 25300000 شب اضافه
دوتخت 600000
یک تخت 1200000
SUN BEAM
EASTIN EASY PHUKET
BB 29350000 34050000 28500000 25400000 شب اضافه
دوتخت 480000
یک تخت 960000
VISTA PTY
ANDAMAN BEACH SUITE
BB 31100000 37600000 30150000 26000000 شب اضافه
دوتخت 920000
یک تخت 1850000
PTY SEA VIEW
DUANGJIT
BB 31200000 37800000 30200000 26000000 شب اضافه
دوتخت 1030000
یک تخت 2100000
IMPERIAL
NOVOTEL PATONG
BB 32900000 41000000 31700000 26600000 شب اضافه
دوتخت 1200000
یک تخت 2400000
GARDEN CLIFF
DUANGJIT
BB 33000000 41300000 31800000 26700000 شب اضافه
دوتخت 1030000
یک تخت 2100000
ROYAL CLIFF
DIAMOND CIFF
BB 36400000 48000000 34800000 27800000 شب اضافه
دوتخت 1300000
یک تخت 2650000
ROYAL CLIFF
MILLENIUM RESORT
BB 36900000 48800000 35200000 27900000 شب اضافه
دوتخت 1500000
یک تخت 2960000
PULLMAN G PTY
AVISTA HIDEAWAY
BB 38000000 51000000 36500000 28300000 شب اضافه
دوتخت 1800000
یک تخت 3550000
CENTARA GRAND MIRAGE
CENTARA GRAND
BB 39550000 54100000 37600000 28800000 شب اضافه
دوتخت 2200000
یک تخت 4450000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *