توربانکوک پاتایا 8روز پروازماهان زمستان 95 (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیر2سال450000
کانتر10000
مدارک لازم جهت اخذ ويزا : اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار-1 قطعه عکس6*4 رنگي – کپی صفحه اول شناسنامه- کپی کارت ملی–آدرس منزل ومحل کار-شغل- تلفن مسافر-اصل گردش مالی یک ماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک- کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: bangkok-13951012
  • قیمت: 2030000
  • مدت : 7شب و8روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-10-12
  • خدمات تور : پرواز ماهان+ویزا+4 شب بانكوك 3 شب پاتايا + صبحانه + سيم کارت رايگان + گشت نیمروز در بانکوک و گشت نیمروز در پاتایا + ترانسفرفرودگاهي+ترانسفر بین شهری + ليدرفارسي زبان + بیمه مسافرتی
  • توربانکوک پاتایا 8روز پروازماهان زمستان95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
DREAM TOWN+MIKE ORCHID BB 2030000 2510000 1610000 1230000
MAKASSAN BANGKOK+IBIS PATTAYA BB 2090000 2590000 1660000 1290000
BANGKOK PALACE+VISTA PATTAYA BB 2220000 2880000 1790000 1390000
INDRA REGENT+VISTA PATTAYA BB 2290000 2990000 1850000 1450000
CENTER POINT PRATUNAM+VISTA PTY BB 2490000 3390000 2050000 1550000
BAIYOKE SKY+IMPERIAL PATTAYA BB 2530000 3500000 2090000 1590000
CENTARA WATER GATE +AMARA RESIDENCE PATAYA BB 2650000 3730000 2160000 1590000
SUKOSOL+PULLMAN PATTAYA BB 2750000 3930000 2250000 1650000
AMARI WATER GATE+AMARI PATTAYA BB 2970000 4370000 2450000 1690000
AMARI WATER GATE+ROYAL CLIFF BEACH BB 3090000 4490000 2490000 1750000
CENTARA GRAND AT CENTRAL WORD+CENTARA GRAND MIRAGE BB 3220000 4880000 2690000 1890000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *