تورتایلند پاتایا 8روزه پرواز ماهان زمستان 95 (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیر 2 سال 450000
کانتر10000
مدارک لازم جهت اخذ ويزا : اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار-1 قطعه عکس6*4 رنگي – کپی صفحه اول  شناسنامه و کارت ملی –آدرس منزل ومحل کار-شغل- ایمیل و تلفن مسافر- اصل گردش مالی یکماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک – کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
1-در صورتno show  شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزاو 3 شب هتل سوخت خواهد شد. بابت ويزای فوری 50000  تومان و بابت ويزای دبل 40یورو  اخذ خواهد شد.

2- در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ، شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارات بليط و هتل از مسافردريافت خواهد شد.

3- مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شرکت آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: pattaya-13951012
  • قیمت: 1890000
  • مدت : 7 شب و8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-10-12
  • خدمات تور : بلیط و ویزا ماهان+7 شب پاتايا+ صبحانه + یک گشت نیمروزی+ سيم کارت رايگان+ترانسفر فرودگاهي + ليدرفارسي زبان+بیمه مسافرتی
  • تورتایلند پاتایا 8روزه پرواز ماهان زمستان 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
SERIPLACE PATTAYA BB 1890000 2230000 1490000 1290000
THE SUN RESORT BB 1930000 2290000 1520000 1310000
IBIS PATTAYA BB 2150000 2730000 1710000 1370000
INTIMATE PATTAYA BB 2350000 3120000 1890000 1450000
A ONE THE ROYAL CRUISE PATTAYA
BB 2350000 3120000 1890000 1450000
VISTA PATTAYA
BB 235000 3120000 1890000 1450000
JOMTIEN PALM BEACH BB 2450000 3350000 1990000 1490000
IMPERIAL PATTAYA BB 2490000 3390000 2050000 1520000
MERCURE PATTAYA BB 2490000 3390000 2050000 1520000
SIAM BAY SHORE BB 2870000 4190000 2370000 1630000
PULLMAN PATTAYA BB 2870000 4190000 2370000 1630000
AMARI GARDEN PATTAYA
BB 3050000 4520000 2520000 1690000
PULLMAN G PTY BB 3370000 4720000 3180000 2340000
CAPE DARA RESORT PATTAYA
BB 3120000 4690000 2590000 1790000
ROYAL CLIFF BEACH BB 3150000 4750000 2620000 1750000
CENTARA GRAND MIRAGE
BB 3320000 5090000 2770000 1790000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

۲ دیدگاه برای ”تورتایلند پاتایا ماهان زمستان95

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *