تورپکن شانگهای هانگزو پرواز ماهان نوروز96 (برگزار شده)

تورپکن شانگهای هانگزو پرواز ماهان نوروز96


زيردوسال  990000
کانتر20000
ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
مدارک موردنیازشامل:اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار+2 قطعه عكس 4*6 رنگي تمام رخ – مشخصات کامل فردي آدرس- شغل- شماره تلفن- تمکن مالی به لاتین با مانده حداقل 10000000تومان

زمان لازم جهت اخذويزا 14روزقبل ازپروازو پس ازآن مبلغ 485000 تومان بابت ويزای فوری به نرخ توراضافه میگردد

تكميل فرم سفارت چين  (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما  سايت  WWW.APSTOUR.COM  ميباشد)
1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ میباشد .

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد .

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره  هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت ،ایرلاین ها و هتل ها عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهدداشت.

5 –Check in ساعت 14:00و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد .
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورمربوطه خانم احتشام و ابراهیمی تماس حاصل نمایید

 

جزئیات تور

  • کد تور: shanghai-13951117
  • قیمت: 5890000
  • مدت : 9 شب و 10 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-10-27
  • خدمات تور : بليط ماهان+ ويزاي گروهي +ترانسفرفرودگاهي + اقامت با صبحانه +گشت با 4 وعده ناهار(میدان تیان آن من - شهر ممنوعه–دیوار چین- کاخ تابستانی –مرکز خرید پاویلیون –کارخانه سنگ یشم-کارخانه مروارید-مرکز طب سنتی چینی ها -برج مخابراتی-باغ یوا وخیابان نانجینگ-گشت کروز بر روی رودخانه غربی-پارک گلهای زینتی لوتوس –مزرعه چای همراه با ناهار) + ترانسفر بین پکن شانگهای با قطارسریع السیر + راهنماي فارسي زبان + بيمه
  • تورپکن شانگهای هانگزو پرواز ماهان نوروز96: مشاهده پکیج

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *