تورکوالا پنانگ سنگاپور10روزه پروازعمان ایرنوروز96 (برگزار شده)

تورکوالاپنانگ سنگاپورنوروز96

ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد.
زير2سال  1200000
کانتر10000
1-پرواز چارتر و هتل چارتر و غیر قابل کنسلی، تغییر تاريخ، تغيير نام و استرداد می باشد و درصورت جا ندادن هتل، هتلی جديد جایگزين خواهد شد .

2- Check in ساعت 14/00و Check out ساعت 12/00ظهر می باشد .

3- بيمه مسافرتی یک ماهه برای کليه مسافرين اجباری می باشد .

4- مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و آسمان پر ستاره مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

5- بيمه مسافرتی  برای مسافرین بالای 55 سال اجباری بوده و مبلغ 65000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

6_بیمه مسافرتی یک ماه برای کلیه مسافرین اجباری می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورمربوطه خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: malaysia-13951028
  • قیمت: 5990000
  • مدت : 9شب و 10روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-12-25
  • خدمات تور : بليط عمان ایر رفت مالزی –برگشت سنگاپور

    +4شب اقامت کوالا+2 شب پنانگ+3 شب سنگاپور باصبحانه
    + ترانسفرفرودگاهي+ يک گشت شهری مالزی +یک گشت شهری روزسنگاپور+یک سیم کارت رلیگان به ازای هراتاق +راهنمای فارسی زبان
    (در مسیر برگشت ازسنگاپوربه عمان :مسافرین گرامی حدود 10 ساعت خدمات ویژه رایگان شامل:خدمات هتل و سرویس غذا را در شهر مسقط به همراه خواهند داشت)
  • تورکوالا پنانگ سنگاپور10روزه پروازعمان ایرنوروز96: مشاهده پکیج

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.

 

مدارک مورد نیاز

کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

دو: گذرنامه
باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۷۰ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

 

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و واچر قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *