تور مالزی سنگاپور 8 روزه پرواز قطری نوروز96

تورمالزی سنگاپورپروازقطری نوروز96


ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد.
زير2سال  1200000
کانتر10000
1-پرواز چارتر و هتل چارتر و غیر قابل کنسلی، تغییر تاريخ، تغيير نام و استرداد می باشد و درصورت جا ندادن هتل، هتلی جديد جایگزين خواهد شد .

2- Check in ساعت 00/14 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد .

3- بيمه مسافرتی یک ماهه برای کليه مسافرين اجباری می باشد .

4- مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و آسمان پر ستاره مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

5- بيمه مسافرتی  برای مسافرین بالای 55 سال اجباری بوده و مبلغ 65000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

6_بیمه مسافرتی یک ماه برای کلیه مسافرین اجباری می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورمربوطه خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: Malaysia-13951028
  • قیمت: 5590000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-12-25
  • خدمات تور : بليط قطر ایرویز رفت مالزی –برگشت سنگاپور
    +4شب اقامت مالزی+3 شب سنگاپور باصبحانه + ترانسفرفرودگاهي يک گشت شهری مالزی +یک گشت شهری روزسنگاپور+یک سیم کارت رایگان به ازای هراتاق
    +راهنمای فارسی زبان
  • تور مالزی سنگاپور 8 روزه پرواز قطری نوروز96: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
CORUS BB 5590000 6940000 4990000 4290000
COPTHORNE KING BB 5590000 6940000 4990000 4290000
GRAND MILLENNIUM BB 6490000 8590000 5790000 4690000
SHERATON TOWERS BB 6490000 8590000 5790000 4690000

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.

 

مدارک مورد نیاز

کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

دو: گذرنامه
باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۷۰ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

 

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و واچر قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *