تور کیش شهریور95 (برگزار شده)

1-کودک بالای 5 سال بزرگسال محسوب می شود.

2- تحویل اتاق ساعت 14:00 و تخلیه اتاق ساعت12:00 می باشد.

3- نرخ زیر دو سال جهت  بلیط  10%بزرگسال بوده و همراه داشتن فتوکپی شناسنامه جهت صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن در هواپیما الزامی است.

4-نرخ های فوق  قطعی نبوده و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با خانم برجی تماس حاصل نمایید

جزئیات تور

  • کد تور: kish-13950531
  • قیمت: 5690000
  • مدت : 2 و3 شب
  • تاریخ برگزاری : 1395-06-15
  • تور کیش شهریور 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت سه تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
HELIA KISH
2شب و 3روز5690000
3شب و 4روز 6950000
سه تخته
2شب و 3روز5050000
3شب و 4روز 5990000
چهاروپنج تخته
2شب و3روز 4750000
3شب و4روز 5550000
PARMIDA KISH
2شب و 3روز6090000
3شب و 4روز 7490000
سه تخته
2شب و 3روز5350000
3شب و 4روز 6450000

سوئیت 1خوابه
2شب و3روز 5490000
3شب و4روز 6650000
SHAYAN 2تخته جزیره
2شب و 3روز6390000
3شب و 4روز 8090000
دوتخته دریا
2شب و 3روز 6790000
3شب و 4روز8690000
سه تخته جزیره
2شب و 3روز 5990000
3شب و 4روز 7490000
سه تخته دریا
2شب و 3روز 6150000
3شب و4روز 7690000
دوبلکس جزیره
2شب و 3روز 5590000
3شب و 4روز 6890000
دوبلکس دریا
2شب و 3روز 5890000
3شب و4روز 7290000
DARIUSH باغ
2شب و3روز 7690000
3شب و4روز 9450000
دریا
2شب و3روز 8190000
3شب و4روز 10190000
دوتخته+سرویس اضافه
باغ
2شب و3روز 7190000
3شب و4روز 8690000
دریا
2شب و 3روز 7550000
3شب و 4روز 9190000
MARINA PARK پارک
2شب و3روز 9990000
3شب و4روز 12790000
دریا
2شب و3روز 10190000
3شب و4روز 14290000
سوئیت جونیور 1خوابه
2شب و3روز 11690000
3شب و4روز 15190000
سوئیت جونیور 2خوابه
2شب و 3روز 9790000
3شب و 4روز 12290000
TORANJ ترنج
2شب و3روز 15290000
3شب و4روز 20590000
دریا
2شب و3روز16690000
3شب و4روز 22990000
روبه غرب
2شب و3روز18490000
3شب و4روز 25390000
سوئیت رویال روبه ترنج
2شب و3روز 18190000
3شب و4روز 24790000
سوئیت رویال روبه دریا
2شب و 3روز 19790000
3شب و 4روز 27190000
سوئیت رویال روبه غرب
2شب و3روز21390000
3شب و 4روز 29590000
سوئیت امپریال
2شب و3روز19190000
3شب و 4روز26390000

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *