تورکیش هتل شایگان نوروز96 (برگزار شده)

تورکیش هتل شایگان نوروز96


– کلیه رزرو ها باید تسویه کامل گردد .

– در صورت درخواست تور 6 شب قیمت دو تاریخ باهم جمع میشود و مبلغ 200000 تومان از جمع دو تور کسر مشود

– کلیه پروازها و هتل ها چارتر و غیر قابل استرداد و یا هرگونه تغییرات میباشد

– ساعت تحویا اتاق 14 و ساعت تخلیه هتل 12 می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم برجی تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: kish-13951106
  • قیمت: 1089000
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-12-26
  • خدمات تور : خدمات:اقامت - بلیط رفت و برگشت – استقبال فرودگاهی – صبحانه بوفه – ناهار بوفه – استخر ، سونا و جکوزی – 50% تخفیف سالن بیلیارد
  • تورکیش هتل شایگان نوروز96: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل دوتخته سه تخته سوئیت 1خوابه4نفره سوئیت2خوابه5نفره 2 تا5سال تاریخ
SHAYGAN 1089000 999000 955000 945000 400000 26به29
SHAYGAN 1089000 999000 955000 945000 400000 27به30
SHAYGAN 1669000 1470000 1360000 1280000 400000 28به1
SHAYGAN 2139000 1890000 1750000 1670000 550000 29به2
SHAYGAN 2139000 1890000 1750000 1670000 550000 30به3
SHAYGAN 2139000 1890000 1750000 1670000 550000 1به4
SHAYGAN 2139000 1890000 1750000 1670000 550000 2به5
SHAYGAN 2139000 1890000 1750000 1670000 550000 3به6
SHAYGAN 2049000 1800000 1670000 1590000 500000 4به7
SHAYGAN 1939000 1700000 1630000 1500000 500000 5به8
SHAYGAN 1895000 1670000 1560000 1480000 500000 6به9
SHAYGAN 1895000 1670000 1560000 1480000 500000 7به10
SHAYGAN 1895000 1670000 1560000 1480000 500000 8به11
SHAYGAN 1895000 1670000 1560000 1480000 500000 9به12
SHAYGAN 1895000 1670000 1560000 1480000 500000 10به13
SHAYGAN 1529000 1320000 1230000 1170000 450000 11به14
SHAYGAN 1275000 1130000 1060000 999000 450000 12به15
SHAYGAN 1029000 930000 900000 870000 400000 13به16
SHAYGAN 1029000 930000 900000 870000 400000 14ب17
SHAYGAN 1029000 930000 900000 870000 400000 15به18

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *