کیش هتل پارمیس نوروز96 (برگزار شده)

کیش

هتل پارمیس نوروز96


– کلیه رزرو ها باید تسویه کامل گردد .

– در صورت درخواست تور 6 شب قیمت دو تاریخ باهم جمع میشود و مبلغ 200000 تومان از جمع دو تور کسر میشود.

– کلیه پروازها و هتل ها چارتر و غیر قابل استرداد و یا هرگونه تغییرات میباشد

– ساعت تحویا اتاق 14 و ساعت تخلیه هتل 12 می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم برجی تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: kish-413951201
  • قیمت: 1949000
  • مدت : 3شب و4روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-12-28
  • خدمات تور : خدمات:اقامت - بلیط رفت و برگشت – استقبال فرودگاهی – صبحانه و ناهار- استخر ،سونا و جکوزی
  • کیش هتل پارمیس نوروز96: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل 2تخته جزیره 2 تخته دریا 3تخته جزیره 3 تخته دریا سوئیت2خوابه4تخته تاریخ
PARMIS KISH
1949000 2020000 1800000 1850000 1949000 28به1
PARMIS KISH
1949000 2020000 1800000 1850000 1949000 1به4
PARMIS KISH
1949000 2020000 1800000 1850000 1949000 2به5
PARMIS KISH
1399000 2500000 2200000 2300000 2400000 28به2
PARMIS KISH
1399000 2500000 2200000 2300000 2400000 1به5
PARMIS KISH
1399000 2500000 2200000 2300000 2400000 2به6
PARMIS KISH
1949000 2020000 1800000 1850000 19490000 4به7
PARMIS KISH
1949000 2020000 1800000 1850000 19490000 5به8
PARMIS KISH
1949000 2020000 1800000 1850000 19490000 6به9
PARMIS KISH
2399000 2500000 2200000 2300000 2400000 4به8
PARMIS KISH
2399000 2500000 2200000 2300000 2400000 5به9
PARMIS KISH
2399000 2500000 2200000 2300000 2400000 6به10
PARMIS KISH
1899000 1970000 1750000 1800000 1890000 9به12
PARMIS KISH
1899000 1970000 1750000 1800000 1890000 8به11
PARMIS KISH
1899000 1970000 1750000 1800000 1890000 7به10
PARMIS KISH
2349000 2450000 2150000 2250000 2350000 9به13
PARMIS KISH
2349000 2450000 2150000 2250000 2350000 8به12
PARMIS KISH
2349000 2450000 2150000 2250000 2350000 7به11
PARMIS KISH
1899000 1970000 1750000 1800000 1890000 11به14
PARMIS KISH
1899000 1970000 1750000 1800000 1890000 10به13
PARMIS KISH
2349000 2450000 2150000 2250000 2350000 10به14
PARMIS KISH
2349000 2450000 2150000 2250000 2350000 9به13

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *