تورکیش هتل هلیا نوروز96 (برگزار شده)

تورکیش

هتل هلیانوروز96


– کودک  بالای 5 سال جهت پذیرش در هتل بزرگسال محسوب میشود

– کلیه رزرو ها باید تسویه کامل گردد .

– کلیه پروازها و هتل ها چارتر و غیر قابل استرداد و یا هرگونه تغییرات میباشد

– ساعت تحویل اتاق 14 و ساعت تخلیه هتل 12 می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم برجی تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: kish-13951201
  • قیمت: 1050000
  • مدت : 3شب و4روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-12-24
  • خدمات تور : خدمات : اقامت - بلیط رفت و برگشت – استقبال فرودگاهی – صبحانه بوفه – ناهار بوفه – خدمات گردشگری دریایی
  • تورکیش هتل هلیا نوروز96: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل دوتخته سه تخته چهار تخته سوئیت5تخته 2تا5سال تاریخ
HELIA KISH
FULL FULL FULL FULL 420000 25به28
HELIA KISH
FULL FULL FULL FULL 470000 27به30
HELIA KISH
FULL 1050000 999000 FULL 470000 28به1
HELIA KISH
FULL FULL 1400000 FULL 710000 1به4
HELIA KISH
FULL FULL FULL 1850000 710000 30به4
HELIA KISH
FULL 1410000 1310000 FULL 610000 4به7
HELIA KISH
FULL 1750000 1720000 FULL 610000 4به8
HELIA KISH
1619000 1420000 1320000 FULL 610000 7به10
HELIA KISH
1929000 1750000 1320000 1720000 610000 7به11
HELIA KISH
1619000 1420000 1320000 1320000 610000 8به11
HELIA KISH
1619000 1420000 1320000 FULL 610000 10به13
HELIA KISH
1929000 1750000 1720000 FULL 610000 10به14
HELIA KISH
1619000 1420000 1320000 1320000 610000 11به14
HELIA KISH
849000 750000 700000 FULL 420000 13به16
HELIA KISH
849000 750000 700000 700000 420000 14به17

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *