تورکیش هتل صدف نوروز96 (برگزار شده)

تورکیش هتل صدف نوروز96


– کلیه رزرو ها باید تسویه کامل گردد .

– در صورت درخواست تور 6 شب قیمت دو تاریخ باهم جمع میشود و مبلغ 200000 تومان از جمع دو تور کسر مشود

– کلیه پروازها و هتل ها چارتر و غیر قابل استرداد و یا هرگونه تغییرات میباشد

– ساعت تحویا اتاق 14 و ساعت تخلیه هتل 12 می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم برجی تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: kish-13951112
  • قیمت: 979000
  • مدت : 3 شب و 4 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-12-26
  • خدمات تور : خدمات:اقامت - بلیط رفت و برگشت – استقبال فرودگاهی – صبحانه بوفه – ناهار بوفه
  • تورکیش هتل صدف نوروز96: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل دوتخته معمولی دو تخته استاندارد دوتخته لوکس سه تخته لوکس سوئیت4نفره 2تا5سال
26به29 969000 999000 1030000 960000 880000 400000
27به30 969000 999000 1030000 960000 880000 400000
28به1 1389000 1425000 1490000 1320000 1190000 400000
29به2 1819000 1845000 1920000 1700000 1545000 550000
30به3 1819000 1845000 1920000 1700000 1545000 550000
1به4 1819000 1845000 1920000 1700000 1545000 550000
2به5 1819000 1845000 1920000 1700000 1545000 550000
3به6 1819000 1845000 1920000 1700000 1545000 550000
4به7 1819000 1680000 1750000 1550000 1400000 500000
5به8 1649000 1625000 1700000 1520000 1370000 500000
6به9 1589000 1580000 1650000 1480000 1360000 500000
7به10 1589000 1580000 1650000 1480000 1360000 500000
8به11 1589000 1580000 1650000 1480000 1360000 500000
9به12 1589000 1580000 1650000 1480000 1360000 500000
10به13 1589000 1580000 1650000 1480000 1360000 500000
11به14 1549000 1270000 1330000 1160000 1080000 450000
12به15 1239000 1120000 1180000 1070000 980000 450000
13به16 1089000 985000 1030000 960000 880000 400000
14به17 1089000 985000 1030000 960000 880000 400000
15به18 1089000 985000 1030000 960000 880000 400000

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *