تور پکن شانگهای هانگزو گوئیلین 15 روز پروازامارات نوروز96 (برگزار شده)

تور دور چین

پروازامارات نوروز96


زيردوسال990000
کانتر50000
ارسال 70% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
مدارک موردنیازشامل:اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار+2 قطعه عكس 4*6 رنگي تمام رخ+نامه تمکن مالی – مشخصات کامل فردي آدرس- شغل- شماره تلفن

زمان جهت اخذويزا 14روزقبل ازپروازو پس ازآن مبلغ 285000 تومان بابت ويزای فوری به نرخ اضافه میگردد.

تكميل فرم سفارت چين(فايلPDF قابل پرينت برروي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COM  ميباشد)
1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ میباشد .

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد .

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره هيچگونه تعهدي را درصدوررواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت ،ایرلاینها و هتل ها عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهدداشت.

5 –Check in ساعت 00/14 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانترتورمربوطه خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: beijing-13951027
  • قیمت: 4990000+1990$
  • مدت : 14 شب و 15 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-10-27
  • خدمات تور : 15روزه چین بليط امارات+ ويزاي گروهي + ترانسفرفرودگاهي
    + 5 شب پکن+3شب گوئیلین+3 شب هانگزو+3 شب شانگهای با صبحانه + لیدر فارسی زبان همراه + گشت طبق برنامه سفر+ بیمه مسافرتی
  • تور پکن شانگهای هانگزو گوئیلین 15 روز پروازامارات نوروز96: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
GRAND MILLENIUM
HYATT REGENCY
COURTYARD BY MARRIOT HANGZHOU WULIN
LIJIANG WATERFALL HOTEL GUILIN
4990000
+1990$
4990000
+2990$
4590000
+1790$
4590000
+790$
5شب پکن+3 شب گوئیلین+3 شب هانگزو+3 شب شانگهای

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *