تور کوآلالامپور 7 روزه 31 مرداد الی 10 آبان پرواز ایر آسیا (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زير2سال  300000 تومان
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورمربوطه خانم احتشام و زادوری تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: kualalumur-13950520
  • قیمت: 26890000
  • مدت : 6 شب و 7 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395/05/31
  • خدمات تور : بليط +6شب اقامت كوالا+ترانسفرفرودگاهي+ يک گشت
    شهری با ناهار+راهنمای فارسی زبان
  • تور کوآلالامپور 7 روزه 31 مرداد الی 10 آبان پرواز ایر آسیا: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
FEDERAL BB
4*
26890000 28950000 25950000 24950000
GRAND SEASON BB
4*
27450000 28950000 26950000 25450000
WP HOTEL BB
4*
27950000 29450000 27450000 25450000
FURAMA BB
4*
28450000 29950000 27950000 25950000
ROYAL HOTEL
ROYAL BINTANG
DORSETT REGENCY
BB
4*
28950000 30950000 28450000 25950000
CORUS BB
4*
29450000 31950000 28950000 25950000
CONCORDE BB
4*
29950000 32950000 29450000 25950000
BERJAYA
PACIFIC REGENCY
BB
5*
30450000 33950000 29950000 25950000
MAYA HOTEL BB
5*
30950000 34950000 30450000 26950000
ROYAL CHULAN
RENAISSANCE
BB
5*
31950000 36950000 30950000 26950000
GRAND MILLENIUM
SHERATON
INTERCONTINENTAL
BB
5*
32950000 37950000 31950000 27450000
MAJESTIC BB
5*
33950000 40950000 33450000 27950000
JW MARRIOTT
WESTIN
LE MERIDIEN
BB
5*
35950000 43950000 33950000 28450000
THE RITZ CARLTON BB
5*
37950000 45950000 35950000 28950000
SHANGRI LA BB
5*
39950000 50950000 38450000 29950000

ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد سفر به این کشور را دارند. جمهوری سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی انجام می‌شود.

ویزای توریستی سنگاپور عموماً به‌ صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجرت سنگاپور مراجعه کنید.

 

مدارک مورد نیاز

کلیه‌ی مدارک باید همراه با یک نسخه کپی باشد.

یک: شناسنامه ایرانی
کپی صفحات اول و دوم شناسنامه

دو: گذرنامه
باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر اعتبار داشته باشد.

سه: یک قطعه عکس، زمینه‌ روشن در ابعاد ۴*۶ که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی

هزینه‌ی ویزای توریستی یک ماهه‌ی سنگاپور حدود ۷۰ دلار است و صدور آن، دوازده روز کاری زمان می‌برد.

 

توجه: در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و واچر قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *