تورکیش هتل فلامینگونوروز96 (برگزار شده)

تورکیش

فلامینگو نوروز96


– کلیه رزرو ها باید تسویه کامل گردد .

– در صورت درخواست تور 6 شب قیمت دو تاریخ باهم جمع میشود و مبلغ 200000 تومان از جمع دو تور کسر میشود.

– کلیه پروازها و هتل ها چارتر و غیر قابل استرداد و یا هرگونه تغییرات میباشد

– ساعت تحویل اتاق 14 و ساعت تخلیه هتل 12 می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم برجی تماس حاصل نمايید.

 

نرخ ارزان تورکیش – رزرو هتل کیش – رزرو بلیط کیش – بازدید از اماکن دیدنی کیش

بازدید از جاذبه های کیش – تور نمایشگاهی کیش – تور لحظه آخری کیش

آژانس هواپیمایی آسمان پرستاره پرشیا – مجری مستقیم تورکیش

تورکیش ویژه عید نوروز

منبع : تورکیش

جزئیات تور

  • کد تور: kish3-13951201
  • قیمت: 1549000
  • مدت : 3شب و4روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-12-28
  • خدمات تور : خدمات:اقامت - بلیط رفت و برگشت – استقبال فرودگاهی – صبحانه و ناهار- چای داخل اتاق – گشت روزانه و بازدید از مناطق دیدنی جزیره – اینترنت
  • تورکیش هتل فلامینگونوروز96: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل دوتخته ویلائی دوتخته هتلی سه تخته ویلائی سه تخته هتلی چهارتخته ویلائی چهارتخته هتلی
28به1 1549000 1630000 1400000 1450000 1400000 1400000
1به4 1549000 1630000 1400000 1450000 1400000 1400000
2به5 1549000 1630000 1400000 1450000 1400000 1400000
28به2 1849000 1950000 1700000 1800000 1650000 1650000
1به5 1849000 1950000 1700000 1800000 1650000 1650000
2به6 1849000 1950000 1700000 1800000 1650000 1650000
4به7 1549000 1630000 1400000 1450000 1400000 140000
5به8 1549000 1630000 1400000 1450000 1400000 1400000
6به9 1549000 1630000 1400000 1450000 1400000 1400000
4به8 1850000 1950000 1700000 1800000 1650000 1650000
5به9 1850000 1950000 1700000 1800000 1650000 1650000
6به10 1850000 1950000 1700000 1800000 1650000 1650000
9به12 1499000 1580000 1350000 1400000 1350000 1350000
8به11 1499000 1580000 1350000 1400000 1350000 1350000
7به10 1499000 1580000 1350000 1400000 1350000 1350000
9به13 1799000 1900000 1650000 1750000 1600000 160000
8به12 1799000 1900000 1650000 1750000 1600000 160000
7به11 1799000 1900000 1650000 1750000 1600000 160000
11به14 1499000 1580000 1350000 1400000 1350000 1350000
10به13 1499000 1580000 1350000 1400000 1350000 1350000
10به14 1749000 1850000 1600000 1700000 1550000 1450000
9به13 1749000 1850000 1600000 1700000 1550000 1450000

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *