کیش هتل ترنج آذر 95 (برگزار شده)

کیش هتل ترنج آذر 95

کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد  تایید نمی باشد.
1-نرخ های فوق به تومان میباشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی میباشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/00 ظهر می باشد.

5- نرخ کودک زیر 2 سال 10% نرخ بزرگسال بوده و بالای 2 سال بزرگ سال به حساب می گردد

6- همراه داشتن کپی شناسنامه صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم برجی تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: kish-139509020
  • قیمت: 1525000
  • مدت : 4،3،2 شب
  • تاریخ برگزاری : 1395-09-20
  • خدمات تور : بلیط رفت و برگشت ،صبحانه و ناهار بوفه ، ترانسفر رفت و برگشت ، سرویس روزانه به مراکز خرید و اینترنت و مینی بار ، سالن بدن سازی ، دو چرخه سواری و والیبال ساحلی رایگان+ 50% تخفیف پارک دلفین ها و باغ پرندگان
  • کیش هتل ترنج آذر 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل کلاسیک دریاچه 2 تخته کلاسیک دریا 2 تخته کلاسیک دریاچه 2+سرویس کلاسیک دریا 2+سرویس سوئیت رویال دریاچه 2+سرویس توضیحات
TORANJ KISH
1525000 1685000 1315000 1420000 13650000 20به22
TORANJ KISH
2005000 2245000 1685000 1845000 1765000 20به23
TORANJ KISH
2515000 2835000 2090000 2305000 2195000 20به 24
TORANJ KISH
1490000 1650000 1275000 1385000 1320000 22به24
TORANJ KISH
2065000 2305000 1745000 1905000 1825000 22به25
TORANJ KISH
2675000 2995000 2250000 2465000 2355000 22به26
TORANJ KISH
1660000 1820000 1445000 1555000 1500000 23 به 25
TORANJ KISH
2270000 2510000 1950000 2110000 2030000 23به26
TORANJ KISH
2015000 2175000 1805000 1910000 1855000 25به27
TORANJ KISH
2465000 2705000 2145000 2305000 2225000 25به28
TORANJ KISH
2915000 3235000 2490000 2705000 2595000 25به29
TORANJ KISH
1715000 1875000 1505000 1610000 1555000 26به28
TORANJ KISH
2105000 2345000 1785000 1945000 1865000 26به29
TORANJ KISH
2605000 2925000 2180000 2395000 2285000 26به30
TORANJ KISH
1625000 1785000 1415000 1520000 1465000 29به1

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *