کیش هتل مارینا پارک آذر 95 (برگزار شده)

کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی مورد  تایید نمی باشد.
1-نرخ های فوق به تومان میباشد.

2- نرخ ها با توجه به لود پرواز افزایش یا کاهش می یابد .

3- پرواز چارتر و هتل ها گارانتی میباشد کنسلی یا تغییر نام مسافر به هیچ عنوان امکان پذیر نمی باشد .

4- check in ساعت 14/00 و Check out ساعت 12/0 ظهر می باشد.

5- نرخ کودک زیر 2 سال 10% نرخ بزرگسال بوده و بالای 2 سال بزرگ سال به حساب می گردد

6- همراه داشتن کپی شناسنامه صدور بلیط و اصل شناسنامه هنگام سوار شدن به هواپیما و ورود هتل الزامی است.

7- نرخ های فوق قطعی نمی باشد و برای فروش حتماً با کانتر مربوطه هماهنگ شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم برجی تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: kish-13950920
  • قیمت: 1040000
  • مدت : 2 و 3 شب
  • تاریخ برگزاری : 1395-09-20
  • خدمات تور : بلیط رفت و برگشت ماهان +ترانسفر فرودگاهی +صبحانه و ناهار بوفه +استخر سونا جکوزی+سرو میوه آب معدنی چای نسکافه
    50% تخفیف پارک دلفین ها و باغ پرندگان
  • کیش هتل مارینا پارک آذر 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل 2 تخته پارک 2 تخته دریا 3 تخته پارک با 2+ سرویس 3 تخته دریا 2 با +سرویس سوئیت 1 خوابه 2 نفره توضیحات
MARINA PARK KISH
1040000 1180000 1075000 1165000 1385000 20به22
MARINA PARK KISH
1275000 1485000 1325000 1465000 1790000 20به23
MARINA PARK KISH
1540000 1820000 1605000 1795000 2225000 20به24
MARINA PARK KISH
1050000 1145000 1040000 1135000 1350000 22به24
1325000 1545000 1385000 1525000 1850000 22به25
MARINA PARK KISH
1700000 1980000 1765000 1995000 2385000 22به26
1175000 1315000 1210000 1305000 1520000 23به25
MARINA PARK KISH
1540000 1750000 1590000 1730000 2055000 23به26
MARINA PARK KISH
1530000 1670000 1565000 1655000 1875000 25به27
MARINA PARK KISH
1635000 1945000 1785000 1925000 2250000 25به28
MARINA PARK KISH
1940000 2220000 2005000 2195000 2625000 25به29
MARINA PARK KISH
1230000 1370000 1265000 1355000 1575000 26به28
MARINA PARK KISH
1375000 1585000 1425000 1565000 1890000 26به29
MARINA PARK KISH
1630000 1910000 1695000 1885000 2315000 26به30
MARINA PARK KISH
1140000 1280000 1175000 1265000 1485000 29به 1

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *