هتل های گوانجو پاییز 95 (برگزار شده)

*نرخ های درج شده هرشب هر اتاق میباشد.
*نرخ ها به دلار محاسبه میشود.
*زمان تحویل اتاق ساعت 2 بعدازظهر و ساعته تخلیه 12ظهر میباشد.
*وعده های غذای مسافرین فقط به تعداد شب های رزرو شده خواهدبود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با رزرواسیون خانم کشاورز تماس حاصل نمایید.

جزئیات تور

  • کد تور: guangzhou-13950623
  • قیمت: 48$
  • تاریخ برگزاری : 1395-06-23
  • خدمات تور : تاریخ اعتبار پکیج تا 01 آبان ماه 1395 میباشد.
  • هتل های گوانجو پاییز 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
EURO ASIA GUANGZHOU
BB 52$ 48$
UNITED STAR GUANGZHOU
BB 52$ 48$
SILVER RIVER GUANGZHOU
BB 55$ 51$
CAVAN GUANGzHOU
BB 76$ 69$
ROSEDALE HOTEL AND SUITES GUANGZHOU
BB 77$ 72$
RAMADA PEARL HOTEL GUANGZHOU
BB 84$ 79$
LEEDEN GUANGZHOU
BB 87$ 81$
DONG FANG GUANGZHOU
BB 132$ 125$
LANDMARK CANTON GUANGZHOUA
BB 138$ 133$
SOFITEL GUANGZHOU SUNRICH
BB 191$ 184$
MARRIOT CHINA
BB 193$ 186$
GARDEN HOTEL GUANGZHOU
BB 196$ 189$
RIVERSIDE GUANGZHOU
BB 233$ 228$
LANGHAM PLACE GUANGZHOU
BB 233$ 228$
BB 385$ 375$

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *