یونان - اسپانیا 9 روزه ایجین 1 شهریور

جزئیات تور

  • کد تور: greece-113960216
  • قیمت: 2990000تومان+1990یورو
  • مدت : 8شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-06-01
  • خدمات تور :

    حرکت: 1شهریور-9روزه
    بلیط رفت و برگشت ، ترانسفرهای فرودگاهی ، 4شب اقامت درآتن+4شب اقامت دربارسلون در هتل با صبحانه، ویزای شنگن، بیمه مسافرتی، تورلیدر فارسی زبان، گشتهای شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان

  • توریونان 6روز 17 اردیبهشت بهار96: مشاهده پکیج

یونان – اسپانیا

ایجین 1 شهریور


ارسال 60% کل هزینه تورزمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
نرخ زیر2سال 690000 تومان
گشتها: روز اول : حضور در فرودگاه امام خمینی برای پرواز به بارسلون با پرواز آلیتالیا به هتل. روز دوم : گشت شهری بارسلون و بازدید از کلیسای ساگرافامیلیا همراه با راهنمای محلی و فارسی زبان. روز سوم : گشت شهری و بازدید از دهکده اسپانیایی همرااه با راهنمای محلی و فارسی زبان. روز چهارم : وقت آزاد. روز پنجم : وقت آزاد. روز ششم : وقت آزاد. روز هفتم : حضور در لابی هتل جهت انتقال به فرودگاه و پرواز به تهران

کلیه ورودیه گشت ها به عهده مسافر می باشد
مدارک مورد نیاز  ( کپی ها حتما در برگه A4  )                           1- تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

2-اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه  به همراه چهار قطعه عکس 5 /4 *5/3  (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

3-  کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالكيت  به نام فرد متقاضی 4-گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 6ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری. کپی از قراردادهای سپرده  کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب     های سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

5-مدارك شغلي:            *براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت بين المللي دانشجويي يا  کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از  روزنامه رسمي تاسیس شركت  و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی /کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كاربه زبان انگلیسی همراه با گواهی  سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی                                    * براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني

6- كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا – كانادا- شنگن- سوييس- انگليس – استراليا)

7-کلیه مدارک مسافرین بایدبه زبان اسپانیایی ترجمه شود.
دو هفته قبل ازسفرکلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گرددوهمچنین ضمانتنامه بازگشت از سفر به

مبلغ 50 میلیون تومان نیز تحویل دفتر گردد، خواهشمند است شرایط ثبت نام را به مسافرین خود توضیح کامل دهید.
1-در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري 20%  از کل مبلغ تور کسر و مابقي مسترد مي گردد.

2-در صورت لزوم مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده درسفارت حضور داشته باشند.

3-در صورت تغیر خط هوایی، اطلاعات مربوطه متعاقبا اعلام میگردد.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و پرستاره مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

5- Check in ساعت 00/14 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد.
جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتوراروپا خانم  امین تماس حاصل نماييد.

 

4- Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.
جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتوراروپا خانم  امین تماس حاصل نماييد.

منبع : توریونان

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
4و 5 ستاره BB 2990000تومان+1990 یورو 2990000تومان +2990 یورو 2590000 تومان +1590 یورو 2590000 تومان +890 یورو

شرایط دریافت ویزای یونان

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در یونان، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.

 

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است
توجه : چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان

مدارکی که باید علاوه بر فرم، در هنگام انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی ویزای شما در سفارت یونان خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتما دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
ترجمه‌ یک سند مالکیت؛ دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان
در صورت لزوم، رزرو هتل در یونان برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزای باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.
زمان لازم برای صدور ویزای یونان
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی سفارت آلمان، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *