تورنمایشگاه صنایع غذایی فرانسه (پاریس) 13روزه 23مهر الی5 آبان 95 (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
مدارک مورد نیاز ( کپی ها حتما در برگه A4 )
1- تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر
2-اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه به همراه چهار قطعه عکس 4/3 (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )
3- اصل و کپی صفحات شناسنامه- اصل و کپی از تمام صفحات سند مالكيت به نام فرد متقاضی
4-گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 2 ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری. کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده (حداقل مانده حساب 50 میلیون تومان)
5-مدارك شغلي: * براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت بين المللي دانشجويي
* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از روزنامه رسمي تاسیس شركت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت
* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی /کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كاربه زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی
* براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني 6- كپي از گذرنامه فبلي ويزاهاي قبلي ( آمريكا – كانادا- شنگن- سوييس- انگليس – استراليا )
* باید کلیه مدارک به زبان اسپانیایی ترجمه شود
دو هفته قبل از سفرکلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گردد و همچنین ضمانتنامه بازگشت ازسفرحداقل به
مبلغ 50000000 تومان برای هرنفربصورت ضمانتنامه بانکی یا چک رمزدارضروری است .
که پس از بررسی مدارک درصورت نیاز به ضمانتنامه های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.
1-درصورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه10% مبلغ ریالی تور کسر و مابقي مسترد مي گردد.
2-درصورت لزوم مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده درسفارت حضور داشته باشند.
3-درصورت تغیر خط هوایی، اطلاعات مربوطه متعاقبا اعلام میگردد.
4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس پر ستاره مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را نخواهد داشت.
5– Check in ساعت 00/13 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد.

جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتوراروپا خانم امین تماس حاصل نماييد.

جزئیات تور

  • کد تور: france-13950527
  • قیمت: 1990000تومان+2590 یورو
  • مدت : 12شب و 13روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-07-23
  • خدمات تور : بلیط هواپیمایی ایران ایر، ، ترانسفر¬ فرودگاهی و پرواز بین شهرها ، اقامت در هتلهای 4 ستاره با صبحانه بوفه ، ویزای شنگن، بیمه مسافرتی ، بلیط ورودی به نمایشگاه ، همراهی لیدر از تهران ، پرواز داخلی اروپا مسیر پاریس ،بارسلون ، رم
  • تورنمایشگاه صنایع غذایی فرانسه (پاریس) 13روزه 23مهر الی5 آبان 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
5شب پاریس 4شب بارسلون 3شب رم 19900000
+2590یورو
19900000
+3790یورو

شرایط دریافت ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *