تورهای اروپا تابستان 96

تورهای اروپا تابستان 96


جهت کسب اطلاعات بيشتر با کانترتوراروپا خانم امین تماس حاصل نماييد.

جزئیات تور

  • کد تور: europe-13960224
  • قیمت: 6990000
  • تاریخ برگزاری : 1396-02-24
  • خدمات تور : بليط هواپیما- ويزاي توريستي +هتل صبحانه+بيمه وگشت طبق برنامه تور
  • تورهای اروپا تابستان 96 صفحه اول: مشاهده پکیج
  • تورهای اروپا تابستان 96 صفحه دوم: مشاهده پکیج

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در یونان، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.

 

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است
توجه : چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان

مدارکی که باید علاوه بر فرم، در هنگام انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی ویزای شما در سفارت یونان خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتما دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
ترجمه‌ یک سند مالکیت؛ دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان
در صورت لزوم، رزرو هتل در یونان برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزای باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.
زمان لازم برای صدور ویزای یونان
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی سفارت آلمان، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.

کشور کرواسی به تازگی عضو اتحادیه اروپا شده است ولی ویزا اینکشور هنوز شنگن نمی باشد و ویزا کرواسی یه صورت National می باشد . جهت دریافت ویزا کرواسی نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا کرواسی برای شخص مسافر نماید .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کرواسی :

1.فرم درخواست ویزا .
2.اصل پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه .
2.3قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی با پس زمینه سفید که در 6 ماه اخیر گرفته شده باشد .
4.بلیط رفت و برگشت هواپیما .
5.رزرو هتل .
6.بیمه نامه مسافرتی و پزشکی .
7.گواهی تمکن مالی و گردش 6 ماه آخر سپرده بانکی .
8.مدارک شغلی : گواهی اشتغال و یا جواز کسب و یا ثبت شرکت .
9.گواهی بازنشستگی .
10.نامه اشتغال به تحصیل .
نکاتی در مورد ویزا کرواسی :

در صورت اخذ ویزا توریستی کرواسی اجازه اقامت 14 روزه به شما داده می شود .

سفارت کرواسی برای انجام در خوایت ویزا شما حداقل 14 روز کاری زمان نیاز دارد و در بعضی مواقع این امکان وجود دارد که بیشتر از 14 روز هم روند رسیدگی به طوب بینجامد .

در صورت داشتن ویزا شنگن معتر نیازی به دریافت ویزا کرواسی نیست .

قیمت و هزینه دریافت ویزا کرواسی :

با توجه به نوع ویزا درخواستی قیمت ویزا کرواسی متفاوت می باشد .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا اکراین :

اصل پاسپورت
2 قطعه عکس 6 در 4
چک ضمانت 15 میلیون تومانی
دریافت فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب به انگلیسی
جواز کار و یا گواهی اشتغال به کار ( ترجمه شده )
رزرو بلیط و واچر هتل

 

برای دریافت ویزا اکراین شخص متقاضی ویزا می بایستی در تاریخ مصاحبه اعلام شده توسط سفارت اکراین در محل سفارت برای مصاحبه مراجعه نماید.

 

انواع ویزا کشور اوکراین :

روادید های ترانزیتی( تیپ В با مدت اقامت مجاز 5 روزه)؛
روادیدهای کوتاه مدت( تیپ С، مدت زمان اقامت مجاز حداکثر 90 در طی 180 روز از تاریخ اولین ورود)؛
روادیدهای بلند مدت( تیپ Д، که برای ورود به خاک اوکراین با هدف ثبت مدارکی صادر می شود که اجازه اقامت یا سکونت در اوکراین برای مدت زمان بیش از 90 روز را می دهد).

 

 

ساعات کاری بخش کنسولی

روزهای کاری: یکشنبه الی پنجشنبه (بجز تعطیلات رسمی ایرانی)

ساعت پذیرش متقاضیان ویزا: 08:00 الی 12:00 صبح و 13:00 الی 15:00 بعدازظهر

تحویل گذرنامه ها: 1 الی 2 روز کاری

 

مدارک مورد نیاز

 ویزای تجاری

 

1. فرم درخواست ویزا

2. عکس رنگی 4×3 (دو قطعه)- عکسها باید جدید و زمینه آنها سفید باشد.

3. هزینه ویزا

4. اصل گذرنامه و کپی صفحه اول آن (لازم به ذکر است گذرنامه باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد)

5. کپی کارت ملی و شناسنامه (صفحه اول و دوم)

6. دعوتنامه از شرکت کره ای

 

– در صورتیکه شرکت کره ای برای بار اول از ایرانی دعوت می نماید، لازم است گواهی ثبت تجاری و آخرین گواهی پرداخت مالیات نیز به دعوتنامه پیوست گردد.

– اگر برای صحت فعالیتهای تجاری شرکت کره ای جای تردیدی باقی باشد، ممکن است سفارت درخواست مدارک بیشتری نیز نماید.

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار (برای شرکت ایرانی) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و کپی جواز کسب مغازه با ترجمه انگلیسی ( اگر در شرکت مشغول به کار نمی باشد)

*** اگر دعوت شونده برای بار اول به کشور کره سفر می نماید و یا شرکت ایرانی برای اولین بار کارمند خود را به کشور کره می فرستد، مدارک زیر نیز باید ارائه گردد.

– لیست بیمه و یا فیش حقوقی کارمندان از شرکتی که در آن استخدام می باشند (به زبان انگلیسی)

– آخرین سند اظهارنامه مالیاتی شرکت (به زبان انگلیسی)

 

ویزای تحصیلی

 

1-5 (طبق لیست مذکور)

6. مدرک گواهی بورسیه یا نامه حمایت مالی خود متقاضی و یا والدین یا همسر وی بهمراه پرینت حساب بانکی و کپی شناسنامه آنها (صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

7. اصل نامه پذیرش ثبت نام از دانشگاه

8. معرفی نامه انگلیسی از دانشگاه فعلی متقاضی ( اگر متقاضی در دانشگاه ایرانی در حال تحصیل می باشد)

9. ترجمه رسمی انگلیسی ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی

* درصورت نیاز، مصاحبه انجام می شود.

 

ویزای ( کنفرانس، سمینار، نمایشگاه علمی)

1-5 (طبق لیست مذکور)

6. دعوتنامه از میزبان

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار یا تحصیل به زبان انگلیسی

8. پرینت حساب بانکی و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (1): اگر دعوت کننده کره ای باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی

6. دعوتنامه ( کپی پشت و روی کارت شناسایی ملی کره ای دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

 

ویزای دیدار خانوادگی (2): اگر دعوت کننده ایرانی باشد

1-4 (طبق لیست مذکور)

5. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه بهمراه ترجمه انگلیسی

6. دعوتنامه (کپی پشت و روی کارت خارجی کره ای شخص دعوت کننده، معرفی نامه از محل کار در کره و یا گواهی اشتغال به تحصیل در کره در صورتیکه دعوت کننده مشغول به تحصیل در کره باشد)

– در دعوتنامه باید مطالب زیر نوشته شود.

” شخص دعوت کننده باید آگاه باشد که اگر دعوت شونده به ایران باز نگردد، این مساله منجر به بررسی بسیار شدیدتری برای دفعات بعدی خواهد شد.”

7. گواهی اشتغال به کار ( اگر متقاضی مشغول به کار می باشد) یا گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا مدرسه ( اگر متقاضی دانشجو یا دانش آموز می باشد) و یا پرینت حساب بانکی سه ماهه اخیر و نامه حمایت مالی والدین یا همسر بهمراه کپی شناسنامه وی با ترجمه انگلیسی (در صورت شاغل نبودن)

8. کپی شناسنامه دعوت کننده ایرانی (از صفحه اول و دوم) بهمراه ترجمه انگلیسی

ویزای ژاپن
درخواست پذیرش ویزای ژاپن:
روزهای یکشنبه الی پنجشنبه (صبحها از ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰)
• این سفارت به هیچ وجه مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی پذیرد و هیچ گونه مسؤلیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد.
• تمامی مدارک درخواست ویزا، باید به صورت اصل در روز و ساعات تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل داده شود. مدارک درخواست ویزا به صورت فاکس و یا ایمیل و یا غیره قابل قبول نمی باشد به جز مواردی که به دلایل انسانی صرف نظر کردن از بعضی مدارک توسط مقامات تشخیص داده شود.
• لازم است که مدارک درخواست ویزا حتما توسط خود فرد ( و یا نماینده وی ) به طور مستقیم به سفارت تحویل گردد.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

ویزای کوتاه مدت

1- تجاری
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )
ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)
مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر )
ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU
ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن    KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
د- جزوه ویا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا
کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی
مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی
جواز کسب
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

2- توریستی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)

(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

3- دیدار از دوست
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)
ضمانتنامه :
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO
حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

4- دیدار از اقوام
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد )

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا (  به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)
مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)
ضمانتنامه
برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO
توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است.

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:
الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد  ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است)
ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO
کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد
(  KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE)

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO
حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر)
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

5- شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی
مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد.
( توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد)

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)
یک نسخه فرم تقاضای ویزا
یک قطه عکس سایز 4.5*4.5  با زمینه سفید
شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )
دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)
مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)
الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHON
( صادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن)
ب – مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU
ج – جزوه ویا کاتالوگ

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید
نامه ماموریت متقاضی ویزا
(ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

قیمت و هزینه دریافت ویزا های مختلف کشور ژاپن :

برای آگاهی از قیمت و هزینه های دریافت ویزا ژاپن و همچنین رزرو بلیط هواپیما – تور و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با کارشناسان ما در ارتباط باشید .

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *