تور کشتی کروز -ایتالیا،اسپانیا،فرانسه،2 تیر

تورکشتی کروز اروپایی 2 تیر


ارسال60%  کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزروا رسالی تایید نمیباشد.
1-قیمت ها  بر مبنای هر نفر در کابین بالکن دار2نفره می باشد

2 –Check in ساعت 1400 و Check out ساعت 12:00ظهر می باشد .

3 – در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت مربوطه  ،شرکت  آسمان پرستاره هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شرکت آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

5- بیمه برای مسافرین بالای  55  سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانترتورمربوطه خانم امین تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: cruise_13960203
  • قیمت: 3790000 تومان +3190 یورو
  • مدت : 12شب و 13روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-04-02
  • خدمات تور : 2 شب رم+7شب اقامت درکروزودیداراز:پالرمودرسیسیل ایتالیا،کالیاری درجزیره ساردینی ایتالیا،پالمادومایورکااسپانیا،والنسیا اسپانیا ،مارسی فرانسه،جنواایتالیا+3شب پاریس
    پروازهای بین المللی وداخلی– ویزای شینگن –3شب اقامت درهتل 4ستاره دررم با صبحانه-7شب اقامت درکشتی همراه صبحانه،ناهاروشام ونمایشهای دیدنی-3شب اقامت درهتل 4 ستاره درپاریس باصبحانه-تراسفرفرودگاهی و بندری،5 گشت نیم روز، بیمه نامه مسافرتی تا سقف 50000یورو، همراهی راهنمای فارسی زبان
  • تور کشتی کروز -ایتالیا،اسپانیا،فرانسه،2 تیر: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل هر نفر بزرگسال در اتاق دو نفره (کابین داخلی) هر نفر بزرگسال در اتاق دو نفره (کابین دید به اقیانوس) هر نفر بزرگسال کودک بدون تخت توضیحات
2 تیر/9روزه
7شب اقامت درکشتی کروز +2شب رم+3 شب پاریس
3790000تومان +3190 یورو

شرایط دریافت ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *