تور نمایشگاه گوانجو بهار96

تور نمایشگاه گوانجو

بهار96


کمیسیون300000
کانتر   10000
ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد.
مدارک لازم : اصل پاسپورت با حداقل 7ماه اعتبار+2 قطعه عکس تمام رخ رنگی 4×6

كپي صفحه 1,2 شناسنامه مشخصات فردی و آدرس دقيق مسافر

زمان لازم جهت اخذ ويزا14روز قبل از پروازو پس ازآن مبلغ 190000تومان بابت ويزای فوری

و 300000 تومان بابت ویزای انفرادی  به نرخ  توراضافه می گردد.

تكميل فرم سفارت چين(فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت لينك هاي مفيد سايت  WWW.APSTOUR.COM  ميباشد.
1-پروازو هتل چارترو غير قابل استرداد می باشد . (قيمت ها به تومان می باشد)

2–Check in ساعت 00/14 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد .

3 – در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت چین ،شركت آسمان پرستاره پرشيا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت+هزینه بليط +هتل  عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شركت آسمان پر ستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتور چین  خانم احتشام و ابراهیمی  تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: china-13960114
  • قیمت: 5290000
  • تاریخ برگزاری : 1396-01-14
  • خدمات تور : برنامه زمان بندی فازهای نمایشگاه گوانجو چین
    فاز اول نمایشگاه فاز دوم نمایشگاه فاز سوم نمایشگاه
    24 الی30فروردین96 03الی07اردیبهشت 11الی15اردیبهشت
    ویزای گروهی چین ، اقامت با صبحانه ، ترانسفر فرودگاهی و بین شهری و نمایشگاه ،یک گشت شهری شنزن با ناهار راهنمای فارسی،بیمه مسافرتی
  • تور نمایشگاه گوانجو بهار96: مشاهده پکیج
  • تور نمایشگاه گوانجو بهار96: مشاهده پکیج

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *