توربلغار وارنا 8روز قشم ایر تابستان 95 (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
نرخ زیر 2سال 500000 تومان
مدارک مورد نیاز: 1-یک قطعه عکس تمام رخ 3*4 رنگی زمینه سفید

2- گواهی اشتغال به کار

3-اصل پاسپورت باحداقل 3ماه اعتبار اززمان خروج مسافر ازبلغارستان

4-کپی ازتمام ویزاهای قبلی(شنگن-بلغارستان-رومانی-قبرس-آمریکا-کانادا)

5-کپی شناسنامه صفحه اول ودوم

6-پرینت حساب بانکی 3 ماه اخیر

7-مشخصات فردی مسافر

8-ارائه ضمانتنامه بانکی
1-در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري ،مبلغ پرداختی به سفارت و2شب کنسلی هتل دریافت مي گردد.

2-مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده ازطرف آژنس درسفارت  جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند.

3- اصل مدارک مسافرین تازمان برگشت ازسفرنزدشرکت آسمان پرستاره باقی می ماند..

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس پر ستاره مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

5-  Check in ساعت 00/14 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد.
جهت کسب اطلاعات بيشتربا کانترتور خانم امین  تماس حاصل نماييد.

جزئیات تور

  • کد تور: varna-213950505
  • قیمت: 22700000
  • مدت : 7شب و 8روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-06-15
  • خدمات تور : یک شنبه وپنج شنبه هرهفته
    بلیط ،ویزا،7شب اقامت با صبحانه،ترانسفرفرودگاهی،راهنمای فارسی زبان ،گشت شهری به همراه ناهاردرهتل 5 ستاره لوکس اینترنشنال ، بیمه ، سیم کارت رایگان برای هراتاق
  • توربلغار وارنا 8روز قشم ایر تابستان 95: مشاهده پکیج

شرایط دریافت ویزای بلغارستان

اگر قصد شرکت در تور بلغارستان را دارید جهت ورود به کشور بلغارستان و اخذ ویزای بلغارستان ، ایرانیان عزیز و اتباع غیر اروپایی پاسپورت شما باید حداقل سه ماه بیشتر از مدت زمان اقامتتان اعتبار داشته باشد و در کنار داشتن بلیط برگشتتان می بایست داشتن استطاعت مالی برای طول مدت اقامتتان را به اثبات رسانده باشید. اما اتباع اروپایی باید ملیت و هویت اروپایی خود را که توسط اتحادیه اروپا پذیرفته شده است با نشان دادن کارت شناسایی و یا پاسپورت معتبر به اثبات برسانند همچنین اتباع اروپایی نیازی به نشان دادن بلیط برگشتشان ندارند و همراه داشتن یک کارت شناسایی معتبر برایشان کافی است.

 

انواع ویزای بلغارستان :

ویزای عادی بلغارستان ( پیش نیاز دعوت نامه رسمی )

ویزای توریستی بلغارستان ( پیش نیاز دعوت نامه رسمی )

ویزای بازرگانی بلغارستان ( پیش نیاز دعوت نامه رسمی تجاری )

ویزای تحصیلی بلغارستان ( پیش نیاز پذیرش از دانشگاه بلغارستان ، ترجمه مدارک و مدل بالای ۱۵ دیپلم )

ویزای ترانزیت بلغارستان (ویزای ترانزیت برای مسافرانی است که قصد گذر از بلغارستان و سفر به کشور دیگری را دارند و ظرف مدت ۲۴ ساعت از بلغارستان خارج خواهند شد. )

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای بلغارستان :

اصل گذرنامه با ۶ ماه اعتبار کامل.

یک قطعه عکس تمام رخ جدید، رنگی زمینه سفید ۳* ۴، با نمایش درست صورت و قابل قبول برای سفارت بلغارستان .

تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کاملا دقیق و صحیح . {دانلود فرم مشخصات با فرمت PDF}

کپی تمامی صفحات شناسنامه روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه.

کپی صفحه اول و دوم پاسپورت و صفحات دارای ویرا روی برگه A4 هر کدام به صورت جداگانه.

گواهی بانکی به مدت حداقل ۳ ماه.

گواهی اشتغال به کار، جواز کسب ،پروانه ی مطب یا اساسنامه شرکت با ترجمه ( موارد لازم به ذکر در گواهی اشتغال به کار: نام و نام خانوادگی / نام شرکت یا موسسه / سمت دقیق / مدت زمان اشتغال به کار در آن شرکت موسسه / میزان حقوق دریافتی ماهیانه / مهر و امضای مدیر عامل یا رئیس هئیت مدیره و در صورتی که گواهی به صورت کپی باشد نیاز به ترجمه دارد.)

چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ ۲ میلیون تومان برای هر نفر (نکات مهمی که در زمان صدور چک باید رعایت گردد: در وجه آژاتس ثبت نام کننده / بدون تاریخ / بدون ذکر عنوان بابت ضمانت برگشت در متن چک. (صادر کننده چک شخصی است که شما را در سفر همراهی نمی کند.)

توجه داشته باشید در صورت ریجکت شدن کلیه مدارک مبنی بر علت رد شدن ویزا جهت اخذ ویزای بلغارستان الزامیست و ارائه اطلاعات غلط ممکن است باعث رد تقاضا و در نتیجه ممانعت از ورود شما به کشور بلغارستان گردد و اینکه صدور ویزا از طرف سفارت بلغارستان به معنای ورود قطعی شما به کشور بلغارستان نمی باشد.

مسافرین محترمی که برای تور بلغارستان ثبت نام نموده اند حتما تا ۱۱ هفته قبل از سفر باید حضورا انگشت نگاری فردی را در سفارت بلغارستان واقع در استان تهران،با هماهنگی آژانس ثبت نام کننده انجام دهند.

اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا اگر حیوان خانگی خود را به همراه داشته باشند باید برای حیوانشان هم پاسپورت تهیه کنند و مدارک واکسیناسیون حیوان را به همراه داشته باشند.

 

شرایط کلی اخذ ویزای بلغارستان :

اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای ۹۰ روز اقامت نیازی به گرفتن ویزا ندارند اما برای مدت زمان بیش از ۹۰ روز باید برای گرفتن مجوز اقدام کنند.

اتباع کشورهای آمریکا، استرالیا و کانادا تا ۹۰ روز می توانند در این کشور به عنوان توریست بمانند.

اتباع دیگر کشورها باید برای گرفتن ویزا به سفارت خانه ها مراجعه کنند.

توجه : دارندگان ویزای شنگن می توانند بدون داشتن ویزای کوتاه مدت بلغارستان وارد این کشور شوند.

۳ دیدگاه برای ”توربلغار-قشم ایر-تابستان

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *