فرانسه سوئیس بلژیک هلند 16 روزه پرواز امارات (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیر2سال 890000تومان
1- اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه با امضاي دارنده پاسپورت در صفحه 2 پاسپورت هاي جديدو2سری کپی ازصفحه اول
6-2 قطعه عکس در انداز5/3*5/4 رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن
3-اصل وترجمه رسمی شناسنامه به همراه دوسری کپی
4-اصل وترجمه رسمی آخرين مدرك دانشگاهي به همراه دو سری کپی 5-اصل و ترجمه سند مالكيت به همراه دوسری کپی
6- گواهي تمکن مالی صادره ازاموربین الملل بانک،همراه با پرینت 3ماه آخرسفربرای دارندگان حساب های جاری.کپی ازقراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلندمدت برای دارندگان حساب های سپرده (حداقل مانده حساب20میلیون)
7-مدارك شغلي : براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت بين المللي دانشجويي يا عضويت هيات علمي ویاکپی ازحکم استخدامی عضوهیئت علمی
* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):ترجمه روزنامه رسمي شركت همراه با رزومه شركت به همراه کپی از اصل فارسی.
* براي كارمندان بخش دولتي:ترجمه آخرین حکم کارگزینی وآخرین فیش حقوقی /کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كاربه زبان انگلیسی همراه باگواهی سابقه بیمه 1سال قبل ازتامین اجتماعی .
* براي كسبه: ترجمه جواز كسب / كارت بازرگاني . 8- كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا – كانادا- شنگن- سوييس- انگليس – استراليا)
دو هفته قبل ازسفرکلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گرددوهمچنین ضمانت نامه بازگشت ازسفربه
مبلغ 50 میلیون تومان نیز تحویل دفتر گردد،خواهشمنداست شرایط ثبت نام را به مسافرین خود توضیح کامل دهید.
1-در صورت عدم صدور ويزا توسط كنسولگري ،20% از کل مبلغ تور کسر و مابقي مسترد مي گردد.
2-مسئولیت کنترل گذرنامه، به عهده آژانس همکار می باشد.
3-مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده ازطرف آژنس درسفارت جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند.
4-در صورت تغییر خط هوایی و یا قیمت پرواز، اطلاعات مربوطه متعاقبا اعلام میگردد.
5- اصل مدارک مسافرین تازمان برگشت ازسفرنزدشرکت آسمان پرستاره باقی می ماند..
5-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس پر ستاره مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را نخواهد داشت.
6- Check in ساعت 00/14 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد.
جهت کسب اطلاعات بيشتر با کانترتوراروپا خانم امین تماس حاصل نماييد.

جزئیات تور

  • کد تور: france-13950420
  • قیمت: 3390 یورو+ 3790000 تومان
  • مدت : 15 شب و 16 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-06-15
  • خدمات تور : خدمات تور:بلیط رفت و برگشت با پروازامارات، ترانسفر های¬¬ فرودگاهی، ویزای شنگن، بیمه، گشتهای شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان
  • فرانسه سوئیس بلژیک هلند 16 روزه پرواز امارات : مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
4ستاره 3390یورو+37900000تومان 49903790یورو+3790000تومان 11-4 سال با تخت
2990یورو+3490000تومان
4-2 سال بدون تخت
1490یورو+3490000تومان
زیر2سال890000تومان

شرایط دریافت ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *