پکن شانگهای ایر آستانا (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
کانتر10000
زیر2سال 990000
مدارک موردنیاز:اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار+2 قطعه عكس6*4 رنگي تمام رخ – کپی صفحه اول ودوم شناسنامه- کپی کارت ملی- تمکن مالی به لاتین حداقل 5000000 تومان هرنفر-شغل-آدرس شماره تلفن دقیق محل کار و سکونت

زمان لازم جهت اخذويزا 14روزقبل ازپروازو پس ازآن مبلغ 385000 تومان بابت ويزای فوری به نرخ توراضافه میگردد

تكميل فرم سفارت چين(فايلPDF قابل پرينت برروي قسمت ارتباط با ما  سايت  WWW.APSTOUR.IR  ميباشد)
1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ میباشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره  هيچگونه تعهدي را در قبال صدور رواديد نخواهد داشت. .مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهدداشت.

4- نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانترتورمربوطه خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: beijijng-13950707
  • قیمت: 39950000
  • مدت : 8 شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-07-07
  • خدمات تور : بليط ایر آستانا+ ويزاي گروهي +ترانسفرفرودگاهي + 8شب پکن با صبحانه +
    3 گشت شهری با ناهار(پارک المپیک-میدان تیان آنمن-کاخ تابستانی-معبد بهشت آسمانی-دیوارچین- بازار خرید-کارخانه مرواریدو ابریشم ) - تورلیدرانگلیسی زبان و فارسی زبان+ بيمه مسافرتی
    پنج شنبه ها-رفت ساعت 13.20 و برگشت شنبه ها ساعت 5.55صبح
  • پکن شانگهای ایر آستانا: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
THE GREAT WALL SHERATON
BB 39950000 49950000 34950000 29950000 8شب و9روز پکن
پکن: THE GREAT WALL SHERATON
شانگهای: CROWN PLAZA FUDAN
BB 49950000 64950000 44950000 39950000 4شب پکن+4شب شانگهای

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *