توربانکوک 7 روزه پرواز تای ایر ویز مهر95 (برگزار شده)

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیر 2 سال 450000
کانتر   10000
بلیط تک 1595000 تومان بدون کمیسیون

مدارک لازم جهت اخذ ويزا : اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار-1 قطعه عکس3*4 رنگي – کپی صفحه اول  شناسنامه و کارت ملی –آدرس منزل ومحل کار-شغل- تلفن و ایمیل مسافر- اصل گردش مالی یکماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک – کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
1-درصورت  no show شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزاو 3 شب هتل سوخت خواهد شد. بابت ويزای فوری مبلغ 50000  تومان و بابت ويزای دبل 40یورو  اخذ خواهد شد.

2- در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ، شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارات بليط و هتل از مسافردريافت خواهد شد.

3- مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: bangkok-13950707
  • قیمت: 19500000
  • مدت : 6 شب و7 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-07-07
  • خدمات تور : روزهای پرواز شنبه-یک شنبه-سه شنبه-پنج شنبه-ساعت رفت21وبرگشت15.30- شروع از17مهر
    بلیط رفت و برگشت با پرواز تای ایر ویز+ویزا+6 شب هتل باصبحانه +گشت شهری+ سيم کارت رايگان+ترانسفرفرودگاهي+ليدرفارسي زبان+بیمه مسافرتی
  • توربانکوک 7 روزه پروازتای ایر ویز مهر95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
HAPPY LAND R.O 19500000 21300000 --- 18500000
HAPPY LAND BB 20200000 22400000 --- 18700000
ALL TO GETHER BB 20400000 23000000 19900000 18700000
DVAREE BKK BB 20600000 23500000 20100000 18900000
RACHADA CITY BB 21700000 25000000 21000000 19300000
CITIN PRATUNAM BB 22000000 25500000 21300000 19300000
IBIS SATHORN BB 22400000 26400000 --- 19500000
BOSS SUITES BB 22500000 25900000 22000000 19500000
OMNI TOWER BB 22900000 27200000 22200000 19800000
EASTIN BKK BB 23300000 28300000 22800000 19800000
PRINCE PALACE BB 23500000 28200000 22600000 19800000
INDRA REGENT BB 23900000 28800000 23100000 19900000
MONTINE BKK BB 23900000 29800000 23300000 20000000
AMBASSADOR BB 24100000 29200000 23200000 20000000
MANDARIN CENTER POINT BB 24400000 30400000 23800000 19900000
THE SUKOSOL BB 26400000 34800000 25500000 20900000
SWISSOTEL LE CONCORD BB 28400000 36700000 27400000 21500000
BAIYOKE SKY BB 28500000 37100000 27000000 22000000
ROYAL ORCHID SHERATON BB 30700000 43300000 29800000 22400000
LEMERDIEN BB 32900000 47300000 31400000 22900000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *