تور تایلند بانکوک 8 روزه پرواز ماهان زمستان 95 (برگزار شده)

تورتایلند بانکوک پروازماهان زمستان95

ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیر 2 سال 400000
کانتر   10000
مدارک لازم جهت اخذ ويزا : اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار-1 قطعه عکس4*3 رنگي – کپی صفحه اول  شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزل ومحل کار-شغل- تلفن و ایمیل مسافر-اصل گردش مالی حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک
1-درصورتnoshowشدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزاو 3 شب هتل سوخت خواهد شد. بابت ويزای فوری مبلغ 50000  تومان و بابت ويزای دبل 40یورو  اخذ خواهد شد.

2- در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ، شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارات بليط و هتل از مسافردريافت خواهد شد.

3- مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: Bangkok-13951012
  • قیمت: 1850000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-10-12
  • خدمات تور : بلیط و ویزا ماهان+7 شب هتل باصبحانه +گشت شهری+سيم کارت رايگان+ترانسفرفرودگاهي+ليدر+بیمه مسافرتی
  • تور تایلند -بانکوک 8 روزه پرواز ماهان زمستان 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
H-RESIDENCE BB 1850000 2110000 1450000 1270000
GRAND ALPINE PATUNAM BB 2010000 2450000 1590000 1330000
IBIS SATHORN BB 2110000 2650000 1690000 1370000
INDRA REGENT BANGKOK
BB 2210000 2910000 1770000 1400000
MONTIEN BANGKOK BB 2300000 3030000 1850000 1430000
CENTER POINT PRATUNAM BB 2480000 3430000 2010000 1500000
BAIYOKE SKY BANGKOK
BB 2590000 3650000 2120000 1550000
GRAND DIAMOND BB 2680000 3800000 2190000 1570000
AMARI WATER GATE BB 2780000 4030000 2290000 1610000
CENTRA GRAND AT CENTRAWORLD
BB 2990000 4450000 2480000 1670000
AT CENTER WORLD BB 2990000 4450000 2480000 1670000
ROYAL ORCHID SHERATON BB 3010000 4510000 2510000 1720000
EASTIN GRAND BB 3060000 4550000 2550000 1700000
LEBUA STATE TOWER BB 3180000 4840000 2650000 1750000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *