تور بانکوک پوکت پرواز قطری 7 شب زمستان 95 (برگزار شده)

توربانکوک پوکت قطری زمستان95

ارسال 50% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زير2سال 650000
مدارک  ويزا:پاسپورت با 7ماه اعتبار-1 قطعه عکس4*3 رنگي– کپی صفحه اول شناسنامه و کارت ملی–آدرس منزل و محل کار- شغل- تلفن و ایمیل مسافر بصورت دقيق و کامل-اصل گردش مالییکماهه حساب بانکی با مانده حساب با مهر بانک –کپی از بلیط مسافر- واچر هتل- رزرو هتل و مهر آژانس
1-درصورتNO SHOW شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزا و 3 شب هتل سوخت خواهد شد.

2-بابت ويزای فوری مبلغ 60 دلار و بابت ويزای دبل 60 دلار اخذ خواهد شد.

3- بيمه مسافرتی برای مسافرين بالای55 سال اجباری بوده و مبلغ 65000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

4-در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ،شركت آسمان پر ستاره پرشيا  هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارت بليطو هتل ازمسافردريافت خواهد شد .

5-مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده وشركت آسمان پرستاره پرشيا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

جزئیات تور

  • کد تور: bangkok-13950924
  • قیمت: 2999000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1395-09-24
  • خدمات تور : پرواز قطر ایر لاین روزهای سه شنبه-چهارشنبه -پنج شنبه جزیره جیمزباند
    پرواز قطر+ويزا +4 شب اقامت پوکت+3 شب اقامت بانکوک با صبحانه+ ترانسفرفرودگاهي + +4 گشت متنوع درپوکت با 3 وعده ناهار(جزیره جیمزباند.رافتینگ. باغ وحش)+ ليدرفارسيزبان+سیم کارت رایگان+بیمه مسافرتی
  • تور بانکوک پوکت پرواز قطری 7 شب زمستان 95: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
پوکت: SUNSET BEACH PHUKET
بانکوک: CHA DA HOTEL BANGKOK
BB 2999000 3599000 2859000 2429000
پوکت: THE ASHLEE PLAZA PATONG
بانکوک: AMARI BOULEVARD BANGKOK
BB 3219000 4069000 2779000 2569000
پوکت: RAMADA PHUKET DEEVANA PATONG
بانکوک: RAMADA PLAZA BANGKOK
BB 3369000 4359000 2909000 2659000
پوکت: DUANGJITT RESORT AND SPA
بانکوک: CENTRE POINT PRATUNAM
BB 3589000 4649000 3129000 2859000
پوکت: HILTON PHUKET ARCADIA RESORT
بانکوک: AVANI ATRIUM BANGKOK
BB 3699000 5039000 3209000 2879000
بانکوک: DUSIT THANI BANGKOK
پوکت: GERACELAND PHUKET
BB 3749000 4969000 3269000 2969000
پوکت: AMARI PHUKET
بانکوک: AMARI BOULEVARD BANGKOK
BB 3959000 5549000 3439000 3049000
پوکت: HILTON PHUKET ARCADIA RESORT
بانکوک: DUSIT THANI BANGKOK
BB 4419000 6459000 3849000 3339000
پوکت: DUSIT THANI PHUKET
بانکوک: DUSIT THANI BANGKOK
BB 4569000 6749000 3989000 3439000
پوکت: LE MERIDIEN PHUKET BEACH RESORT
بانکوک: CENTRA GRAND AT CENTRAWORLD
BB 4739000 6929000 4159000 3609000
پوکت: HILTON PHUKET ARCADIA RESORT
بانکوک: THE S.T REGIS BANGKOK
BB 4889000 7409000 4279000 3649000
پوکت: LE MERIDIEN PHUKET BEACH RESORT
بانکوک: VIE HOTEL BY SOFITEL LUXURY BANGKOK
BB 5039000 7709000 4419000 3749000
پوکت: JW MARRIOTT PHUKET
بانکوک: JW MARRIOTT BANGKOK
BB 5409000 8449000 4749000 3989000

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *