دور اروپا27 روزه (فرانسه-اسپانیا-سوئیس-آلمان-ایتالیا)ایران ایر 20 مرداد

دور اروپا(فرانسه-اسپانیا-سوئیس-آلمان-ایتالیا)

ایران ایر 20 مرداد


ارسال 60% کل هزینه تورزمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
مدارک مورد نیاز  ( کپی ها حتما در برگه A4  )     1-اصل گذرنامه با 7ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور‌ (امضاء شده).

2- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).   3- فتوکپي گذرنامه از صفحات 1- 9 و ويزاهاي کشورهاي اروپايي، آمريکا، استراليا، کانادا، … در 5 سال گذشته.

4- اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.* براي همسر همراه در گذرنامه بايد فرم جداگانه پر شود. * براي فرزندان زير 18 سال همراه در گذرنامه احتياج به فرم جداگانه نمي باشد.                                                    5- تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

ذکرنام ونام خانوادگي و سن همسر، فرزندان، پدر،مادر،خواهر و برادران در فرم مشخصات فردي الزمي است.

6- شش قطعه عکس 3.5*4.5 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.                                7- اصل شناسنامه مسافر و همراهان با ﺗﺄييد دادگستري.

8- گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، گواهي اشتغال به تحصيل، گواهي بازنشستگي با ﺗﺄييد دادگستري.

* در گواهي اشتغال به کار و گواهي اشتغال به تحصيل حتما بايد نام و سمت مسافر و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد.

9- فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي پرينت حساب بانکي 6 ماهه گذشته مسافر با ﺗﺄييد دادگستري.

10- فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي اسناد ملکي با ﺗﺄييد دادگستري.               حداقل زمان اخذ ويزا20روز كاري ميباشد.
دو هفته قبل ازسفرکلیه هزینه های ارزی می بایست تسویه گرددوهمچنین ضمانتنامه بازگشت از سفر به

مبلغ 50 میلیون تومان نیز تحویل دفتر گردد، خواهشمند است شرایط ثبت نام را به مسافرین خود توضیح کامل دهید.
1-در صورت عدم صدور روادید از طرف وزارت مربوطه20% مبلغ ریالی تور کسر و مابقي مسترد مي گردد.

2-در صورت لزوم مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده درسفارت حضور داشته باشند. در صورت تغیر خط هوایی، اطلاعات مربوطه متعاقبا اعلام میگردد.

3-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس پر ستاره مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

4- Check in ساعت 13:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

5-خدمات تور فوق درجه عادی بوده وهتلها در تمامی شهرها 3و4 ستاره عادی می باشند و همچنین تمامی گشت ها بدون ورودیه و تور لیدر محلی می باشد.

6-درمسیردریایی اقامت کشتی بدون صبحانه می باشدوبه دلیل طولانی بودن مسیرهای زمینی از ثبت نام کودکان زیر4سال دراین تورمعذوریم.
جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتوراروپا خانم امین تماس حاصل نماييد.

جزئیات تور

  • کد تور: AROUND-FRANCE13960217
  • قیمت: 2990000تومان+3990 یورو
  • مدت : 26شب و 27 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-05-27
  • خدمات تور : فرانسه.اسپانیا.سوئیس.آلمان.ایتالیا
    مدت :27 روز- تاریخ حرکت: 20مرداد
    IR733 11AUG IKA ORY 0710 1055
    IR738 06SEP FCO IKA 2025 0350+1
    بلیط رفت و برگشت با پرواز ایران ایر، ترانسفر¬های فرودگاهی و زمینی، اقامت در هتلهای 3 و 4 ستاره با صبحانه، ویزای شنگن، بیمه مسافرتی، تورلیدر فارسی زبان، گشتهای شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان طبق برنامه تور.
  • دور اروپا27 روزه (فرانسه-اسپانیا-سوئیس-آلمان-ایتالیا)ایران ایر 20 مرداد: مشاهده پکیج

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
3,4 ستاره 2990000تومان3990یورو 2990000تومان+5990یورو 2590000تومان+1990یورو 2590000تومان+2090یورو

شرایط دریافت ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *