نمایشگاه گوانگجو پرواز ماهان پاییز 96 (برگزار شده)

  • کد تور: CHINA13960716
  • قیمت: 6600000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-07-16
  • خدمات تور :
    • پروازرفت و برگشت ماهان
    • ويزاي گروهي
    • ترانسفرفرودگاهي
    • بین شهری
    • نمایشگاه
    • اقامت  با صبحانه
    • تورلیدر فارسی زبان
    • بيمه مسافرتی
    • گشت با نهار درشنزن
  • نمایشگاه گوانگجو پرواز ماهان پاییز 96: مشاهده پکیج
  • محصولات نمایشگاه گوانگجو: مشاهده پکیج

نمایشگاه گوانگجو پاییز 96


ارسال 60% کل هزینه نمایشگاه گوانگجو پاییز 96 زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
کانتر20000
زيردوسال  799000

مدارک موردنیازشامل نمایشگاه گوانگجو پاییز 96

*اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار

*2 قطعه عكس6*4 رنگي تمام رخ

*کپی صفحات شناسنامه

*کپی کارت ملی

*تمکن مالی به لاتین

*شغل + شماره تلفن

زمان لازم جهت اخذويزا 14روزقبل ازپروازو پس ازآن مبلغ 385000 تومان بابت ويزای فوری به نرخ توراضافه میگردد.

تكميل فرم سفارت چين  (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما  سايت  WWW.APSTOUR.COM  ميباشد)
-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ میباشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره  هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت. .مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهدداشت.

4- نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانترتورمربوطه خانم احتشام داخلی 117-118-119 و یا تلگرام تماس حاصل نمايید.

تور های مرتبط

هتل های چین

جاذبه های گردشگری چین

به ما امتیاز دهید
[کل: 1 میانگین: 4]

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *