کشتی کروز اروپایی

جزئیات تور

  • کد تور: cruise_13960325
  • قیمت: 3990 یورو + 4690000 تومان
  • مدت : 17شب و 18روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-05-30
  • خدمات تور :

    3 شب رم+2شب برلین +7شب اقامت درکروزودیداراز:کپنهاک دانمارک+دریای بلتیک+استکهلم سوئد+تالین استونی+سن پترزبورگ روسیه+خلیج فنلاند+هامبورگ آلمان+2شب آمستردام+بروکسا بلژیک +3شب پاریس
    پروازهای بین المللی وداخلی– ویزای شینگن –73شب اقامت درهتل 4ستاره دررم با صبحانه -2شب اقامت درهتل 4ستاره دربرلین با صبحانه-7شب اقامت درکشتی همراه صبحانه،ناهاروشام ونمایشهای دیدنی-3شب اقامت درهتل 4 ستاره درپاریس باصبحانه-تراسفرفرودگاهی و بندری،10 گشت نیم روز، بیمه نامه مسافرتی تا سقف 50000یورو، همراهی راهنمای فارسی زبان

  • کشتی کروز اروپایی 18 روزه (ایتالیا - دانمارک - سوئد - استونی - روسیه - هلند - بلژیک - فرانسه) 30 مرداد: مشاهده پکیج

کشتی کروز اروپایی30 مرداد


ارسال60%  کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزروا رسالی تایید نمیباشد.
1-قیمت ها  بر مبنای هر نفر در کابین بالکن دار2نفره می باشد

2 –Check in ساعت 00/14 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد .

3 – در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت مربوطه  ،شرکت  آسمان پرستاره هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و مبلغ پرداختی به سفارت عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شرکت آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.

5- بیمه برای مسافرین بالای  55  سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.
جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانترتورمربوطه خانم امین تماس حاصل نمايید.


 

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل هر نفر اتاق دو تخته ( کابین بالکن دار ) قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
4 ستاره BB 4690000 تومان + 3990 یورو

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

فرم ویزای روسیه

 

راهنمای اخذ ویزای روسیه
اگر می خواهید به روسیه سفر کنید برای اخذ ویزای روسیه مراحل زیر را دنبال کنید تا بدون هیچ استرس و نگرانی بتوانید ویزا بگیرید:
۱- تاریخ سفرتان را مشخص کنید: قبل از اینکه برای اخذ ویزای روسیه اقدام کنید باید تاریخ سفر و شهر مقصد را انتخاب و مشخص کنید و این اطلاعات باید در فرم درخواست ویزا گنجانده شود.
۲- پاسپورت خود را چک کنید: باید اطمینان حاصل کنید که پاسپورتتان برای تاریخ هایی که مشخص کردید اعتبار دارد. باید پاسپورتتان برای حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.
۳- نوع ویزایی را که میخواهید اخذ کنید مشخص کنید: نوع ویزایی که برای اخذآن اقدام می کنید بستگی به هدف سفر و مدت زمان اقامتتان دارد. بیشتر گردشگرانی که به روسیه سفر می کنند برای دریافت ویزای توریستی یک ماهه اقدام می کنند. اگر می خواهید مدت زمان بیشتری را در روسیه سپری کنید و یا اگر در طول سفرتان می خواهید بیش از یک بار به روسیه وارد شوید باید ویزاری تجاری بگیرید حتی اگر هدفتان از سفر کسب و کار نباشد.

۴- باید کسی را پیدا کنید که اسپانسر ویزای شما باشد: بعد از اینکه تصمیم گرفتید که چه نوع ویزایی می خواهید بگیرید باید شخص و یا شرکتی را پیدا کنید که روند درخواست دریافت ویزا را برای شما طی کند و مدارک مورد نیاز ادارات کنسولی روسیه را در اختیار شما بگذارد. اگر از قبل محل اقامت خود را در روسیه رزرو کنید، تقریبا بیشتر هتل ها هم می توانند این مدارک مورد نیاز برای اخد ویزای یک ماهه توریستی را در اختیار شما بگذارند.
اگر برای دریافت ویزای توریستی اقدام می کنید، تایید گردشگری این مدارک باید توسط یک آژانس مسافرتی و یا هتل ارائه شوند. بسیاری از آژانس های مسافرتی در ازای دریافت مبلغی برای دریافت ویزا اقدام می کنند و دیگر نیازی نیست که از قبل محل اقامتتان را رزرو کنید. معمولا این مدارک با فکس برای ادارات کنسولی روسیه فرستاده می شوند. برای اخذ آسان ویزای روسیه همین حالا با ما تماس بگیرید.

برای دریافت ویزای تجاری نیاز به یک دعوت نامه تجاری دارید که توسط وزارت امور خارجه روسیه مورد تایید باشد. بیشتر آژانس های مسافرتی برای دریافت چنین ویزایی هم می توانند اقدام کنند.
۵- نزدیکترین سفارت و یا کنسولگری روسیه را پیدا کنید: حالا که تمام مدارک مورد نیاز برای گرفتن ویزای روسیه رادارید باید به سفارت و یا کنسولگری روسیه بروید تا مدارک شما را قبول کنند. زمان مورد نیار برای انجام روند کار و تعرفه را در کنسولگری چک کنید.
۶- آزمایش HIV: اگر برای دریافت ویزا بیش از سه ماه اقدام می کنید علاوه بر مدارک مورد نیاز باید آزمایش HIV هم بدهید و ثابت کنید که مبتلا به این ویروس نیستید.
۷- دریافت بیمه سلامت: در بیشتر کنسولگری ها علاوه بر ارائه مدارک مورد نیاز باید برگه ی و بیمه ی سلامت خود را هم ارائه کنید. اگر دارای بیمه سلامت سفر هستید باید توسط فدراسیون روسیه موردت ایید قرار بگیرد.

۸- عکس بگیرید: همراه مدارک مورد نیاز باید یک قطعه عکس از خودتان که به تازگی گرفته شده هم باشد. معمولا باید یک قطعه عکس رنگی با پیش زمینه سفید داشته باشید. فراموش نکید که پشت عکس باید امضا شود.
۹- پر کردن فرم درخواست: همراه پاسپورتتان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزا باید یک فرم درخواست پر شده هم داشته باشید. می توانید این فرم را دانلود کنید و آن را پر کنید. قبل از پر کردن و ارائه فرم باید با نزدیکترین کنسولگری چک کنید تا فرم معتبر باشد. کسانی که ملیت آمریکایی، کانادایی و یا انگلیسی دارند باید یک فرم دو صفحه ای که دارای جزییات بیشتری می باشد را پر کنند.
۱۰- ارائه مدارک: حالا که تمام مدارکتان کامل است باید آن را به نزدیکترین کنسولگری ارائه کنید. اگر زمان کافی دارید بهتر است مدارک را با پست بفرستید. این راه ارزان تر است. روند این کار تقریبا یک ماه طول می کشد و کنسولگری ویزای فوری را که با پست فرستاده شده باشد انجام نمی دهد. اگر می خواهید ویزای فوری بگیرید ساعات کار نزدیکترین کنسولگری را چک کنید و در اسرع وقت به آن جا مراجعه کنید. فراموش نکید که مدارکتان باید شامل موارد زیر باشد:
• پاسپورت
• فرم پر شده ی درخواست اخذ ویزا
• بیمه سلامت
• عکس رنگی
• آزمایش HIV
• هزینه ی دریافت ویزا
۱۱- اخذ ویزا: حالا که تمام مراحل را انجام داده اید فقط باید صبر کنید تا ویزایتان آماده شود. بیشتر کنسولگری ها تا قبل از زمانی که به شما گفته اند ویزایتان آماده خواهد شد دیگر پاسخگو نخواهند بود و فقط باید صبر کنید.
۱۲- دریافت کارت مهاجرت: همراه ویزای روسیه باید کارت مهاجرت هم دریافت کنید. این یک فرم به زبان انگلیسی و یا روسی است که باید پر کنید و به هنگام کنترل پاسپورتتان آن را ارائه کنید. این فرم مهر می شود و به شما بازگردانده می شود و تا زمان خروجتان از روسیه باید آن را به همراه داشته باشید.
۱۳- ثبت نام ویزا: زمانی که در فدراسیون روسیه هستید باید ویزایتان توسط محل اقامتتان برای مدت هفت روز کاری از زمان ورودتان ثبت شود. اگر با ویزای توریستی سفر می کنید و در هتل اقامت دارید هتل به طور قطعی ویزای شما را ثبت خواهد کرد و یک فرم تائیدیه در اختیار شما می گذارد که به هنگام خروج ارز روسیه زمان چک کردن پاسپورتتان بایدآن فرم را تحویل دهید.

اگر با ویزای تجاری سفر می کنید مسئولیت ثبت ویزایتان بر عهده ی اسپانسر ویزا و یا کمپانی است که محل اقامت شما را فراهم می کند. برای این کار با ارائه پاسپورت شما فرم تاییدیه را دریافت خواهند کرد. شدیدا توصیه می شود که از تمام مدارکتان مخصوصا از ویزا و پاسپورت و کارت مهاجرتتان کپی بگیرید و همراه داشته باشید. اگر پلیس روسیه بخواهد هویت شما را بررسی کنید می توانید کپی مدارک را ارائه کنید.

امیدواریم از این مطلب لذت برده باشید. در صورت نیاز به هر گونه راهنمایی در خصوص سفر به کشور روسیه ، ویزای روسیه ، تور روسیه با ما تماس بگیرید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *