تور کرمانشاه بیستون طاق بستان سه روزه زمینی تابستان 96 (برگزار شده)

  • کد تور: KERMANSHAH13960507
  • قیمت: 699000
  • مدت : 2 شب و 3 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-05-11
  • خدمات تور :

     رفت و برگشت با اتوبوس توریستی/سه شب اقامت در هتل پارسیان کرمانشاه یا لاله بیستون/صبحانه بوفه / پذیرایی بین روز / ورودیه اماکن دیدنی تور /بیمه مسافرتی همراهی راهنمای تور/ اجراي گشتها با اتوبوس توریستی

    ( فقط هزینه 3 وعده ناهار و 2 وعده شام به عهده مسافر است)

  • تور کرمانشاه بیستون طاق بستان سه روزه زمینی تابستان 96: مشاهده پکیج

کرمانشاه بیستون طاق بستان تابستان 96


روز اول: ساعت 5 صبح حرکت از تهران به سوی ساوه،همدان و کرمانشاه,صرف ناهار در کرمانشاه,عصر دیدار از بازار کرمانشاه و تکیه معاون الملک

روز دوم: دیدار از غار قوری قلعه پاوه,عصر دیدار از طاق بستان کرمانشاه و شب نشینی در کنار طاق بستان

روز سوم: دیدار از اثر ثبت شده جهانی کتیبه بیستون,معبد آناهیتا کنگاور,صرف ناهار در همدان و برگشت به سشوی تهران تا حدود ساعت 9 شب

ساعت رفت 06:00 صبح از مقابل هتل هما تهران در خیابان خدامی میدان ونک

امکان  رفت  وبرگشت باهواپیما میسر است .

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورداخلی خانم رضایی داخلی111و112 تماس حاصل نمايید.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل هزینه هرنفر اتاق دو تخته هرنفر بزرگسال در اتاق يک تخته هزینه نفر سوم با سرویس اضافه کودک با تخت 6-12 سال کودک بدون تخت 2-5 سال
PARSIAN KERMANSHAH
BB 699000 889000 579000 579000 159000

فیلتر دسته:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای ایران

۱) ویزای توریستی ایران
تمامی بازدیدکنندگانی که برای سیاحت و گردش به کشور ایران سفر می‌کنند نیار به دریافت ویزای توریستی خواهند داشت. اگر شما می‌‌خواهید میهمانتان را به ایران دعوت کنید باید به فکر ویزای توریستی برای این عزیزان باشید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا توریستی

اسکن رنگی پاسپورت میهمان
اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

۲) ویزای تجاری ایران
«ویزای ایران» برای افرادی که به منظور تجاری قصد سفر به ایران دارند با عنوان «ویزای شرکتی ایران» و یا «ویزای تجاری ایران» صادر می‌شود. در صورتی که شما قصد تجارت با افراد خارجی دارید می‌توانید از این امکان استفاده نمایید.

مدارک لازم جهت اخذ ویزا تجاری

نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکته:

میزبان افراد برای ویزای تجاری ایران باید مدیر عامل شرکت و یا سازمان دعوت کننده تبعه خارجی باشد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.
روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)
تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان
کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته
فرم تکمیل شده مشخصات میزبان و میهمان که از طریق دالاهو در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

نکات:

مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران است.
اگر مهمان شما قبلا ویزای تجاری گرفته باشد٬ روند دریافت ویزای مولتی برای ایشان تسهیل می‌شود.

 

 
نکته: ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
قوانین و مقررات روادید ایران
در صورتی که مهمانان شما از اتباع کشورهای سوریه، ترکیه، لبنان، جمهوری آذربایجان، گرجستان، بولیوی و مصر هستند بدون ‌آن‌که به ویزا نیاز داشته باشند، می‌توانند برای مدت زمان مشخصی به ایران سفر کنند.
اتباع سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا تنها در صورتی امکان دریافت ویزای توریستی ایران را خواهند داشت که در قالب تور به ایران سفر کنند. برنامه سفر اتباع این سه کشور بایستی کاملا مشخص باشد، مواردی مانند اقامت‌گاه، جاذبه‌هایی که مورد بازدید قرار خواهند گرفت، تاریخ دقیق ورود و خروج و در بعضی موارد مسیرهای مورد نظر برای تردد بایستی حتما ذکر شود.
گردشگران آمریکایی به غیر از الزام به سفر در قالب تور بایستی در تمام سفر همراه یکی از تور لیدرهای تایید شده از طرف میراث فرهنگی، وزارت خارجه و پلیس اتباع خارجی سفر کنند.
اتباع چهار کشور بنگلادش، افغانستان، پاکستان و سریلانکا امکان اقدام برای گرفتن کد ارجاع (رفرنس کد) از آژانس‌های گردشگری را ندارند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *