تورپکن شانگهای 8 شب پرواز ماهان بهار96

جزئیات تور

  • کد تور: china-13960119
  • قیمت: 3290000
  • مدت : 7 شب و 8روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-01-21
  • خدمات تور :

    بليط ماهان + ويزاي گروهي +ترانسفرفرودگاهي+اقامت با صبحانه +گشت شهری(میدان تیان آنمن-شهرممنوعه-معبد بهشت –خیابان وانگ فوجینگ –دیوارچین-بازار خرید-کارخانه سنگ یشم –کارخانه مروارید-مرکز طب سنتی چینی ها-برج تلویزیون-باغ یوان وبازار یوان-موزه توسعه شهری شانگهای-کارخانه ابریشم) تورلیدرانگلیسی زبان و فارسی زبان+بيمه مسافرتی بليط ماهان + ويزاي گروهي +ترانسفرفرودگاهي + اقامت با صبحانه تورلیدرانگلیسی زبان و فارسی زبان+ بيمه مسافرتی

  • تورپکن شانگهای 8 شب پرواز ماهان بهار96: مشاهده پکیج

تورپکن شانگهای 8 روزه پرواز ماهان بهار96


بلیط تک و ویزا گروهی+هتل شب اول وآخربلیط (7شب)2790000تومان-بلیط تک 2000000تومان
ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمیباشد
کانتر20000
زيردوسال  890000
مدارک موردنیاز: اصل گذرنامه با 7 ماه اعتبار+2 قطعه عكس6*4 رنگي تمام رخ – کپی صفحات شناسنامه- کپی کارت ملی- تمکن مالی به لاتین- شغل- شماره تلفن  (زمان لازم جهت اخذويزا 14روزقبل ازپروازو پس ازآن مبلغ 385000 تومان بابت ويزای فوری به نرخ توراضافه میگردد) تكميل فرم سفارت چين (فايل PDF  قابل پرينت بر روي قسمت ارتباط با ما سايت WWW.APSTOUR.COM  ميباشد)

1-کلیه نرخها به تومان و کلیه پروازها چارتر و هتل ها گارانتی بوده و غیر قابل استرداد و تغییر نام و تغییر تاریخ میباشد.

2-بیمه مسافرتی برای مسافرین بالای 60 سال اجباری بوده و مبلغ 45000 تومان جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

3-در صورت عدم صدور ويزاي توسط كنسولگري ،شركت آسمان پرستاره  هيچگونه تعهدي را در صدور رواديد نخواهد داشت.

4-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهدداشت.

5-نرخ ریالی فوق بر اساس دلار روز محاسبه می گردد و احتمال افزایش و یا کاهش نرخ وجود دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتربا کانترتورمربوطه خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته 2 تا 12 سال با تخت 2 تا 12 سال بدون تخت تعداد شبهای اقامت در شهر ها
GOLDEN RIVER VIEW SHANGHAI
BB 3290000 3990000 3290000 2590000 7 شب شانگهای
ORIENTALBAY INTERNATIONAL PEKAN
BB 3490000 4390000 3490000 2590000 6 شب پکن
پکن: ORIENTALBAY INTERNATIONAL PEKAN
شانگهای: ROYAL INTERNATIONAL SHANGHAI
BB 4590000 5590000 4590000 3590000 4 شب پکن
3 شب شانگهای

فیلتر دسته:

شرایط دریافت ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

آدرس سفارت چین در تهران: خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه، تکمیل شود و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار بگیرد و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت چین شود. اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
مدارک لازم برای ویزای چین

شناسنام ایرانی؛ کپی صفحات اول و دوم

گذرنامه
اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ برگشت از سفر باشد.

دو قطعه عکس رنگی؛ در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

دعوت‌نامه
خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، واچر رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.

بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد چین
گواهی رسمی تمکن مالی از بانک؛ با مبلغ حداقل ۱۰ میلیون تومان

زمان و هزینه صدور ویزای چین
در حال حاضر سفارت چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی چین حدودا ده روز و ویزای نیمه‌فوری چین چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
توجه: نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت چین، قابل برگشت نیستند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *