دور اروپا ترکیش 19 مرداد

جزئیات تور

  • کد تور: france-13960216
  • قیمت: 3790000 تومان +3190 یورو
  • مدت : 23 شب و 24 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-05-19
  • خدمات تور :

    فرانسه.آلمان.اتریش.ایتالیا.یونان.ترکیه
    مدت تور:24 روز تاریخ حرکت: 19مرداد
    4شب پاریس+2شب استراسبورگ+2شب مونیخ+2شب اینسبروک+2شب ونیز+3شب رم+1شب کشتی+3شب آتن+2شب تسالونیکی+2شب استانبول
    بلیط رفت و برگشت با پرواز ترکیش، ترانسفر¬های فرودگاهی و زمینی، اقامت در هتلهای 3 و 4 ستاره با صبحانه، ویزای شنگن، بیمه مسافرتی، تورلیدر فارسی زبان، گشتهای شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان طبق برنامه تور.

  • دور اروپا(فرانسه-آلمان-اتریش-ایتالیا-یونان-ترکیه) 24 روزه ترکیش 19 مرداد: مشاهده پکیج

دور اروپا(فرانسه-آلمان-اتریش-ایتالیا-یونان-ترکیه)

ترکیش 19 مرداد

ارسال 60% کل هزینه تورزمان رزرواسیون ضروری و درغیراینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
مدارک مورد نیاز  ( کپی ها حتما در برگه A4  )     1-اصل گذرنامه با 7ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور‌ (امضاء شده).

2- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).           3- فتوکپي گذرنامه از صفحات 1- 9 و ويزاهاي کشورهاي اروپايي، آمريکا، استراليا، کانادا، … در 5 سال گذشته.

4- اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.* براي همسر همراه در گذرنامه بايد فرم جداگانه پر شود. * براي فرزندان زير 18 سال همراه در گذرنامه احتياج به فرم جداگانه نمي باشد.                       5- تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

ذکرنام ونام خانوادگي و سن همسر، فرزندان، پدر،مادر،خواهر و برادران در فرم مشخصات فردي الزمي است.

6- 6 قطعه عکس 3.5*4.5 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.                                                    7- اصل شناسنامه مسافر و همراهان با ﺗﺄييد دادگستري.

8- گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، گواهي اشتغال به تحصيل، گواهي بازنشستگي با ﺗﺄييد دادگستري.

* در گواهي اشتغال به کار و گواهي اشتغال به تحصيل حتما بايد نام و سمت مسافر و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد.

9- فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي پرينت حساب بانکي 6 ماهه گذشته مسافر با ﺗﺄييد دادگستري.

10- فتوکپي فارسي و ترجمه رسمي اسناد ملکي با ﺗﺄييد دادگستري.                          حداقل زمان اخذ ويزا20روز كاري ميباشد.

حداقل000/000/50  تومان ضمانت نامه بانکی دروجه آژانس بابت ضمانت برگشت مسافر به ایران
1-در صورت عدم صدور روادید از طرف وزارت مربوطه20% مبلغ ریالی تور کسر و مابقي مسترد مي گردد.

2-در صورت لزوم مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده درسفارت حضور داشته باشند. در صورت تغیر خط هوایی، اطلاعات مربوطه متعاقبا اعلام میگردد.

3-مسئولیت کنترل پاسپورت به عهده آژانس همکار بوده و آژانس پر ستاره مسئولیتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعیت خروج از کشور مسافر را  نخواهد داشت.

4- Check in ساعت 00/13 و Check out ساعت 00/12 ظهر می باشد.

5-خدمات تور فوق درجه عادی بوده وهتلها در تمامی شهرها 3و4 ستاره عادی می باشند و همچنین تمامی گشت ها بدون ورودیه و تور لیدر محلی می باشد.

6-درمسیردریایی اقامت کشتی بدون صبحانه می باشدوبه دلیل طولانی بودن مسیرهای زمینی از ثبت نام کودکان زیر4سال دراین تورمعذوریم.

وریم.

جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتوراروپا خانم امین تماس حاصل نماييد.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل خدمات هتل قیمت دو تخته قیمت یک تخته کودک با تخت کودک بدون تخت توضیحات
3 و 4 ستاره BB 3790000 تومان +3190 یورو 3790000تومان +4490 یورو 3490000 تومان +2890 یورو

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در یونان، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.

 

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است
توجه : چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان

مدارکی که باید علاوه بر فرم، در هنگام انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی ویزای شما در سفارت یونان خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتما دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
ترجمه‌ یک سند مالکیت؛ دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان
در صورت لزوم، رزرو هتل در یونان برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزای باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.
زمان لازم برای صدور ویزای یونان
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی سفارت آلمان، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *