جدول تورهای اروپا پاییز و زمستان 96

  • کد تور: Europe13960530
  • قیمت: 3990000
  • مدت : 4 شب و 5 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-08-25
  • خدمات تور :
    • بليط هواپیما
    • ويزاي توريستي
    • هتل به همراه صبحانه
    • بيمه مسافرتی
    • گشت طبق برنامه تور
  • جدول تورهای اروپا پاییز و زمستان 96 (صفحه یک ): مشاهده پکیج
  • جدول تورهای اروپا پاییز و زمستان 96 (صفحه دوم ): مشاهده پکیج

جدول تورهای اروپا پاییز و زمستان 96


مدارک مورد نیاز

جهت اخذ ویزای شنگن جدول تورهای اروپا پاییز و زمستان 96

( کپی ها حتما در برگه A4  )

*تکمیل فرم تقاضای شرکت در سفر توسط مسافر

* اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه

* چهار قطعه عکس 5 /4 *5/3  (جدید.رنگی ، تمام رخ ، با زمینه روشن )

* کپی از تمام صفحات شناسنامه- کپی از تمام صفحات سند مالكيت  به نام فرد متقاضی

* گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک همراه با ریز پرینت 2 ماه آخر سفر برای دارندگان حساب های جاری

* کپی از قراردادهای سپرده  کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حسابهای سپرده (حداقل مانده حساب 40 میلیون تومان)

مدارك شغلي:

براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت بين المللي دانشجويي يا  کپی از حکم استخدامی عضو هیئت علمی

* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):کپی از  روزنامه رسمي تاسیس شركت  و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

* براي كارمندان بخش دولتي: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

* کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كاربه زبان انگلیسی همراه با گواهی  سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

* براي كسبه: کپی از جواز كسب / كارت بازرگاني

 كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا, كانادا, شنگن, سوييس, انگليس, استراليا)

جهت کسب اطلاعات بيشتربا کانترتوراروپا –افریقا خانم امین داخلی 107-108 و یا تلگرام  تماس حاصل نماييد.

تورهای مرتبط

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل نام و مدت و برنامه تور پرواز هرنفراتاق دوتخته هرنفراتاق یکتخته تاریخ حرکت توضیحات
(5روزه)یونان 4شب آتن ایجین 3990000 5590000 28آبان،26آذر،24دی
(8روزه)یونان 4شب آتن،3شب تسالونیکی ایجین 5990000 8590000 28آبان
(8روزه)اسپانیا3شب مادرید،4شب بارسلون ترکیش 6990000 9590000 11و25آبان
9و23آذر
14و28 دی
12و26بهمن
(8روزه) فرانسه7شب پاریس 6990000 9590000 از1دی ماه هرجمعه
(9روزه)ایتالیا،فرانسه 4شب رم،4شب پاریس آلیتالیا 1790یورو+
2990000
2990یورو+
2990000
19آبان
(11روزه)ایتالیا،فرانسه
2شب ونیز،3شب رم،5شب پاریس
آلیتالیا 2190یورو+
2990000
3490یورو+
2990000
25آبان
(10روزه) اسپانیا- فرانسه
3شب بارسلون،2شب مادرید،4شب پاریس
ماهان ایر 2090یورو+
1990000 تومان
2990یورو+
1990000 تومان
25آبان
(8روزه)نپال
3شب کاتماندو،2شب چیتوان،2شب بخارا
قطر
ایرویز
1290دلار+
2990000 تومان
1990دلار+
2990000تومان
25آبان
(21روزه)یونان،ایتالیا،اتریش،سوئیس،لوکزامبورگ،فرانسه
2شب تسالونیکی،3شب آتن،3شب رم،2شب ونیز،2شب اینسبروگ،3شب زوریخ،1شب لوکزامبورگ،4شب پاریس
ایجین 2690یورو+2990000 3990یورو+2990000 26آبان
(9روزه)دور سوئیس
3شب ژنو+2 شب اینترلاکن (برن)+3شب مونیخ
ترکیش 1990یورو+
2990000تومان
2990یورو+
2990000تومان
10آذر
(14روزه)دورسوییس-آلمان
3شب ژنو+2 شب اینترلاکن(برن)+3 شب زوریخ+2 شب مونیخ+3 شب فرانکفورت
ترکیش 2690یورو+
2990000تومان
4290یورو+
2990000تومان
10آذر
(10روزه)ایتالیا-اسپانیا
2شب ونیز،3شب رم،4شب بارسلون
آلیتالیا 2190یورو+
2990000
3290 یورو+
2990000
15آذر
(16روزه )یونان-ایتالیا-فرانسه-اسپانیا
3شب آتن،3شب رم،1شب فلورانس،
3شب نیس،1شب مونت پلیه،3شب بارسلون
ایجین 2690یورو+
2590000
4190یورو+
2590000
24آذر
(13روزه)ایتالیا،اسپانیا،فرانسه
4شب رم،4شب فلورانس،4شب پاریس
آلیتالیا 2790یورو+
2990000
3990یورو+
2990000
2دی
(13روزه)دوراسترالیا
3شب ملبورن،4شب سیدنی،5شب گلدکست(بریزبن)
امارات 4390یورو+
5790000
6290دلار+
5790000
5دی
(9روزه)یونان،اسپانیا
4شب آتن،4شب بارسلون
ایجین 1690یورو+
1990000
2690یورو+
1990000
15دی
(10روزه)مجارستان،اتریش،جمهوری چک
3شب بوداپست،3شب وین،3شب پراگ
ترکیش 1490یورو+
2590000
2390یورو+
2590000
20دی
(9روزه)سوئیس،فرانسه
4شب زوریخ،4شب پاریس
ترکیش 1990یورو+
2590000
2990یورو+
2590000
21 دی
(11روزه)فرانسه آلمان
5شب پاریس،2شب فرانکفورت،3شب مونیخ
ماهان 2290یورو+
1990000
3490یورو+
1990000
23دی
(11روزه ) دوربرزیل
2شب سائوپائولو،3شب ایگواسو،5شب ریودوژانیرو
امارات 3490 دلار+
6790000
4990دلار+
6790000
24دی
(16روزه)کوبا،مکزیک
2شب هاوانا،3شب وارادرو،3شب مکزیکوسیتی،1شب مریدا،4شب کنکون،1شب هاوانا
ترکیش 4690دلار+
6790000
6990دلار+
6790000
4بهمن
(7روزه)فرانسه،هلند
4شب پاریس،2شب آمستردام
ایران ایر 1490یورو+
1990000
2390یورو+
1990000
6بهمن
(11روزه)آفریقای جنوبی
2شب ژوهانسبورگ،2شب سان سیتی، 2شب پارک جنگلی،4شب کیپ تاون
امارات 2490دلار+
4990000
3690دلار+
4990000
16بهمن
(9روزه)سوئیس،اسپانیا
4شب زوریخ،4شب بارسلون
ترکیش 1990 یورو+
2590000
2990 یورو+
2590000
19بهمن

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در یونان، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.
در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.

 

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است
توجه : چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان

مدارکی که باید علاوه بر فرم، در هنگام انجام مصاحبه همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی ویزای شما در سفارت یونان خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حتما دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر :عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.
ترجمه‌ یک سند مالکیت؛ دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان
در صورت لزوم، رزرو هتل در یونان برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزای باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.
زمان لازم برای صدور ویزای یونان
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی سفارت آلمان، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ویزای توریستی نپال برای شهروندان بسیاری از کشورها در فرودگاه‌های این کشور و نیز مرزهای زمینی با پرداخت مبلغی مابین ۲۵ تا ۱۰۰ دلار (بسته به زمان اقامت)، ارائه یک قطعه عکس (اگر همراهتان نداشتید می‌توانید از عکاسی داخل فرودگاه تهیه کنید) و همینطور پرکردن فرم مخصوصی امکان‌پذیر است.
بیشترین زمانی که می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید، ۱۵۰ روز است. برای هر روز اضافه نیز می‌توانید با پرداخت دو دلار اجازه اقامت بگیرید.
لازم به ذکر است،‌ اگر تابعیت یکی از کشورهای اتحادیه سارک (اتحادیه همکاری‌های منطقه‌ای جنوب آسیا) را دارا باشید، نیازی به ویزا نخواهید داشت.
آدرس کنسولگری افتخاری نپال در تهران:‌ سعادت آباد، علامه جنوبی، پلاک ۱۴۳
تلفن: ۸۸۶۸۴۸۳۱
وبسایت کنسولگری افتخاری نپال در ایران: nepaliran.com

نکات عمومی و کلی در مورد پاسپورت

برای ورود به هر کشوری، گذرنامه شما باید بیشتر از شش ماه اعتبار داشته باشد. هنگام خروج از ایران و بعد از عبور از قسمت گذرنامه، حتما نسبت به ممهور شدن گذرنامه‌تان به مهر خروج اطمینان حاصل‌کنید. همچنین بعد از ورود به کشور مقصد نسبت به ممهور شدن گذرنامه به مهر ورود مطمئن شوید. به علت اینکه، حتی اگر اشتباه و کم‎کاری از جانب مامور ورود و خروج باشد، مسئول نهایی شما هستید و با اتهاماتی چون ورود غیرقانونی مواجه‌خواهید‌شد.

هاوانا

[awesome-weather units="C" forecast_days="5" custom_bg_color="#1b95ee" location="3553478"]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *