تور پاتایا پرواز ماهان تابستان 96

  • کد تور: PATAYA13960413
  • قیمت: 1790000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-04-13
  • خدمات تور :

    بلیط و ویزا ماهان/7 شب پاتايا/ صبحانه/ یک گشت نیمروزی/ سيم کارت رايگان/ ترانسفر فرودگاهي/ ليدرفارسي زبان/ بیمه مسافرتی

  • تور پاتایا پرواز ماهان تابستان 96: مشاهده پکیج

تور پاتایا تابستان 96


ارسال 60% کل هزینه تور زمان رزرواسیون ضروری و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیر 2 سال 390000
کانتر10000
مدارک لازم جهت اخذ ويزا : اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار/1 قطعه عکس6*4 رنگي / کپی صفحه اول  شناسنامه و کارت ملی /آدرس منزل ومحل کار-شغل/ایمیل و تلفن مسافر/ اصل گردش حساب بانکی با مانده حداقل 7000000 تومان با مهر بانک
1-در صورتno show  شدن پرواز کل مبلغ بليط و ويزاو 3 شب هتل سوخت خواهد شد. بابت ويزای فوری 50000  تومان و بابت ويزای دبل 40یورو  اخذ خواهد شد.

2- در صورت عدم صدور ويزاتوسط سفارت تايلند  ، شرکت آسمان پر ستاره پرشیا هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نخواهد داشت و عينا”مبلغ پرداختی به سفارت و هزينه خسارات بليط و هتل از مسافردريافت خواهد شد.

3- مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار بوده و شرکت آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کانترتورتايلند خانم احتشام تماس حاصل نمايید.

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

شرایط دریافت ویزای تایلند

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *