تور مالزی تایلند ( 3 شب کوالا + 4 شب پوکت ) پرواز ماهان تابستان 96 (برگزار شده)

  • کد تور: Thailand13960518
  • قیمت: 3299000
  • مدت : 7 شب و 8 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-05-18
  • خدمات تور :
    • پرواز تهران کوالا تهران با ایرلاین ماهان
    • هتل 3 شب کوالا +4 شب پوکت با صبحانه
    • ترانسفر فرودگاهی
    • پروازکوالا پوکت کوالا
    • هراتاق یک عددسیم کارت رایگان
    • تورشهری درهردومقصد (با نهاردرکوالا )
    • راهنمای فارسی زبان
    • بیمه مسافرتی
  • تور مالزی تایلند ( 3 شب کوالا + 4 شب پوکت ) پرواز ماهان تابستان 96: مشاهده پکیج

تور مالزی تایلند پرواز ماهان تابستان 96


ارسال 60% کل هزینه تور مالزی تایلند پرواز ماهان تابستان 96 زمان رزرواسیون ضروری است و در غیر اینصورت رزرو ارسالی تایید نمی باشد.
زیردوسال655000 تومان
کانتر10000
مدارک موردنیاز:اصل گذرنامه با 7ماه اعتبار(امضا مسافردرپاسپورت الزامی)،دوقطعه عکس4*3 ،کپی کارت ملی پرینت حساب بانکی با مانده حداقل 7000000 تومان، کپی شناسنامه
1-بیمه مسافرتی  برای مسافرین بالای 55 سال اجباری است که به صورت جداگانه مازاد بر مبلغ تور اخذ خواهد شد.

2 –Check in ساعت 14:00 و Check out ساعت 12:00 ظهر می باشد.

3 – در صورت عدم صدور ويزا توسط سفارت مربوطه  ،شرکت  آسمان پرستاره هيچگونه تعهدی را در صدور رواديد نداشته و مبلغ پرداختی به سفارت عينا” از مسافر دريافت خواهد شد .

4 -مسئوليت کنترل پاسپورت بعهده آژانس همکار می باشد.

شرکت آسمان پر ستاره پرشیا مسئوليتی در قبال کنترل پاسپورت و هر نوع ممنوعيت خروج از کشور مسافر نخواهد داشت.
جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتور خانم احتشام داخلی 117-118 و یا تلگرام تماس حاصل نماييد.

تورهای مرتبط تایلند

تورهای مرتبط مالزی

هتل های مالزی 

هتل های تایلند

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید.
برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.
توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.

 

مدارک مورد نیاز

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، این‌ها هستند:

یک: شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.

دو: گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.

سه: دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

چهار: مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.

پنج: بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند

شش: واچر هتل برای کل مدت اقامت

ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.

توجه:
– اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
– اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
· کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
· فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
· پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
– ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *