تورهای نمایشگاهی اروپا تابستان 96

  • کد تور: europe13960415
  • قیمت: 3790000 تومان + 2590 یورو
  • مدت : 8 شب و 9 روز
  • تاریخ برگزاری : 1396-06-06
  • خدمات تور :

    بليط هواپیما ويزا +هتل                   صبحانه+بيمه

  • تورهای نمایشگاهی اروپا تابستان 96: مشاهده پکیج

تورهای نمایشگاهی اروپا


اخذ ویزای شنگن

مدارک لازم برای ویزای شنگن

تور های اروپا تابستان 96

جهت کسب اطلاعات بيشتر با  کانترتوراروپا خانم  امین تماس حاصل نماييد.

لیست هتل‌ها و تعرفه قیمت

نام هتل گرایش تاریخ برنامه سفر پرواز هر نفراتاق دو تخته هر نفر اتاق یک تخته
صوتی و تصویری 6شهریور
سوئیس-آلمان(9روزه)
4شب زوریخ+4شب برلین
ترکیش 3790000+
2290یورو
3790000+
3490یورو
نوشیدنی ها 17شهریور فرانسه-آلمان(10روزه)
5شب پاریس+4شب زوریخ
ماهان 2990000+
1990یورو
2990000+
3190یورو
خودرو
23شهریور سوئیس-آلمان(9روزه)
4شب زوریخ+4شب فرانکفورت
ترکیش 2990000+
1990یورو
2990000+
3190یورو
طلا وجواهر
30شهریور سوئیس-ایتالیا-آلمان(13روزه)
4شب زوریخ+4شب پادوا+4شب فرانکفورت
ترکیش 2490یورو+
3790000
3790یورو+
3790000
کاشی وسرامیک
3مهر ایتالیا(9روزه)
2شب ونیز+3شب بلونیا+3شب رم
آلیتالیا 1790یورو+
3790000 تومان
2990یورو+
3790000تومان
سنگ
3مهر ایتالیا(9روزه)
2شب ونیز+3شب بلونیا+3شب رم
آلیتالیا 1790یورو+
3790000 تومان
2990یورو+
3790000تومان
چشم پزشکی
8مهر اسپانیا-پرتغال(13روزه)
4شب بارسلون+2شب والنسیا+4شب لیسبون+2شب پورتو
ترکیش 2590یورو+
2990000 تومان
3990یورو+
2990000 تومان
صنایع غذایی
11مهر سوئیس-آلمان(9روزه)
4شب زوریخ+4شب دوسلدورف
ترکیش 2190یورو+
1990000 تومان
3390یورو+
1990000 تومان
عینک واپتیک
14مهر فرانسه-بلژیک-هلند(10روزه)
4شب پاریس+2شب بروکسل+3شب آمستردام
ایران ایر 1990یورو+
1990000 تومان
3190یورو+
1990000 تومان
صنایع دارویی
25مهر سوئیس-فرانسه-آلمان(12روزه)
4شب زوریخ+3شب پاریس+4شب فرانکفورت
ترک یش 2490یورو +
1990000 تومان
3690یورو+
1990000 تومان
پزشکی هسته ای
25مهر مجارستان-اتریش-جمهوری چک(12روزه)
4شب بوداپست+4شب وین+3شب پراگ
ترکیش 1790یورو+
2990000 تومان
2990یورو+
2990000 تومان
چاپ
9آبان انگلستان(8روزه)
3شب بیرمنگان+4شب لندن
ایران ایر 1990یورو+
2990000 تومان
3190یورو+
2990000 تومان
ساختمان
11آبان اسپانیا-فرانسه(10روزه)
5شب بارسلون+4شب پاریس
ماهان 1990یورو+
1990000 تومان
3190یورو+
1990000 تومان
کشاورزی
17آبان ایتالیا-آلمان(9روزه)
4شب رم+4شب هانوفر
آلیتالیا 2190یورو+
2990000 تومان
3390یورو+
2990000 تومان
کشاورزی
17آبان ایتالیا-آلمان(9روزه)
4شب رم+4شب هانوفر
آلیتالیا 2190یورو+
2990000 تومان
3390یورو+
2990000 تومان
تجهیزات پزشکی 17آبان فرانسه-آلمان(10روزه)
5شب پاریس+4شب دوسلدورف
ماهان 2290یورو+
1990000 تومان
3490یورو+
1990000تومان

شرایط دریافت ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وب‌سایت سفارت انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی موردنظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت فرانسه، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت فرانسه می‌ماند.شناسنامه ایرانی
گذرنامه
توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را تنها از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.دو قطعه عکس رنگی
توجه : چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.آدرس محل کار و منزل به طور دقیق.
اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:
– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

 

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت فرانسه ارائه شود.
ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد فرانسه
رزرو هتل در فرانسه برای کل مدت اقامت
بیمه مسافرتی
متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

برای افرادی که فرزند یا همسر فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، دو فرم که دریافت آن‌ها از بخش ویزای سفارت فرانسه یا از روی سایت امکان‌پذیر است.زمان و هزینه صدور ویزای فرانسه
بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموما تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر. قیمت ویزای فرانسه، حدود ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک از متقاضی دریافت می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *