مدارک سفارت تایلند

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تایلند:
اصل پاسپورت با 6 ماه اعتبار از تاریخ پرواز
یک قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه سفید
کپی صفحه اول شناسنامه
کپی کارت ملی

 

فرم مشخصات فردی تایلند جهت اقدام ویزای توریستی

به ما امتیاز دهید
[کل: 0 میانگین: 0]