سفارت صربستان

سفارت صربستان

شرایط اخذ ویزا برای ایرانیان به کشور صربستان

سفارت صربستان

طبق آخرین گفتگو سفیر جمهوری اسلامی ایران با ویز کشور صربستان توافق نامه ای بین دو کشور به امضا رسید که ویزا برای اتباع ایرانی به این کشور به صورت کامل لغو گردد.

ویزای صربستان برای اتباع غیر ایرانی

سفارت صربستان از تاریخ نوامبر سال  2014 به طور علنی اعلام کرد گردشگران و اتباع خارجی برای ورود به حوزه اتحادیه اروپا, شنگن, نیازی به اخذ ویزا ندارند.

توجه داشته باشید که اتباعی که از کشورهای عضو سازمان ملل و با جمهوری صربستان فاقد روابط دیپلماتیک هستند برای ورود به این کشور نیاز به ویزا دارند.

لطفا توجه داشته باشید که ویزا برای دارندگان مدارک سفر به صورت اضطراری و مدارک سفر برای پناهندگان و بیگانگان از همه کشورهای مورد نیاز است.

طی جلسه ای که این کشور در 30 اکتبر 2014 با مقامات ترتیب دادن مصوب شد که اتباع دارنده گذرنامه خارجی با داشتن یک ویزای شنگن معتبر یا دارندگان ویزا انگلیس, آمریکا, به صورت رایگان اخذ گردد.

برای دارندگان گذرنامه های خارجی داشتن اجازه اقامت در حوزه شنگن, اتحادیه اروپا یا ایالات متحده آمریکا, نیز به صورت رایگان می باشد.

مدارک سفارت صربستان برای اتباع غیر ایرانی

* اصل پاسپورت
* 2 قطعه عکس 6 در 4 با پس زمینه سفید که به تازگی ( در 6 ماه اخیر ) گرفته شده باشد .
* فرم درخواست ویزا صربستان که می بایستی تکمیل نمائید
* بیمه مسافرتی
* گواهی تمکن مالی از بانک ( با حدود 40 میلیون ت.مان موجودی )
* بلیط رفت و برگشت
* واچر هتل برای کل زمان اقامت

* دعوتنامه

  1. دعوتنامه از صربستان (با تایید شهرداری در صربستان)
  2. دعوتنامه تجاری صربستان (شرکت صربی)
  3. دعوتنامه بازدید از دوست در صربستان
  4. دعوتنامه بازدید از بستگان در صربستان باید برای خود مسافر و سفارت صربستان در تهران، ایمیل شود.

تور صربستان

هتل های صربستان

جاذبه های صربستان

رزرو آنلاین بلیط