مدارک سفارت صربستان

مدارک سفارت صربستان

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا صربستان :

اصل پاسپورت .
2 قطعه عکس 6 در 4 با پس زمینه سفید که به تازگی ( در 6 ماه اخیر ) گرفته شده باشد .
فرم درخواست ویزا صربستان که می بایستی تکمیل نمائید .
بیمه مسافرتی
گواهی تمکن مالی از بانک ( با حدود 40 میلیون ت.مان موجودی ) .
بلیط رفت و برگشت .
واچر هتل برای کل زمان اقامت .
دعوتنامه از صربستان (با تایید شهرداری در صربستان) – دعوتنامه تجاری صربستان (شرکت صربی) / دعوتنامه بازدید از دوست در صربستان / دعوتنامه بازدید از بستگان در صربستان باید برای خود مسافر و سفارت صربستان در تهران، ایمیل شود.
نکاتی در مورد ویزا صربستان :

برای گرفتن وقت سفارت صربستان می بایستی با شما تلفن سفارت که در بالا آمده است تماس بگیرید .
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت صربستان در تهران به نشانی اینترنتی tehran.mfa.gov.rs مراجعه نمائید .  ( از این سایت می توانید فرم درخواست ویزا صربستان را نیز دریافت نمائید ) .
قیمت و هزینه دریافت ویزا صربستان :

با توجه به نوع ویزا درخواستی قیمت ویزا صربستان متفاوت می باشد .