مدارک ویزای شنگن

» شرایط اصلی اخذ ویزای شنگن

 visa4

شرایط اصلی اخذ ویزای شنگن

1.  اصل گذر نامه با حداقل 6 ماه اعتبار همراه
2. قطعه عکس در انداز6*4 رنگی ، تمام رخ ، با زمینه سفید و بدون روتوش
3. اصل شناسنامه به همراه یک سری کپی )کلیه مدارک در صورت نیاز ترجمه شود)
4. اصل سند مالكيت به همراه یک سری کپی (در صورت نیاز)

5. گواهي تمکن مالی صادره ازاموربین الملل بانک،همراه با پرینت 3ماه آخرسفربرای دارندگان حساب های جاری.کپی ازقراردادهای سپرده کوتاه مدت یا بلندمدت برای دارندگان حساب های سپرده (حداقل مانده حساب40میلیون

6. مدارك شغلي :

* براي دانشجويان و اعضاي هيات علمي دانشگاهها: كارت  دانشجويي يا عضويت  هيات علمي و یا حکم استخدامی عضوهیئت علمی
* براي صاحبان شركت هاي خصوصي (مدير عامل، عضو هيات مديره،..):  روزنامه رسمي شركت همراه با اساسنامه شركت به همراه کپی از اصل فارسی.
* براي كارمندان بخش دولتي : ترجمه آخرین حکم کارگزینی وآخرین فیش حقوقی /کارمندان بخش خصوصي: گواهي اشتغال به كارهمراه باگواهی سابقه بیمه.
* براي كسبه: جواز كسب / كارت بازرگاني .

7. كپي از گذرنامه فعلي و ويزاهاي قبلي ( آمريكا – كانادا- شنگن- سوييس- انگليس – استراليا)

»شرایط گذرنامه

مدارک مسافرین باید حداقل 10 روز کاری قبل از سفر در اختیار آژانس آسمان پرستاره قرار گیرد  و در صورتی که مدارک دیرتر تحویل آژانس گردد کلیه خسارات مربوط به تغییرات به عهده مسافرین میباشد.

گذرنامه ی مسافرین تور باید از تاریخ برگشت از سفر حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.
گذرنامه ی  مسافرین تور باید در محل امضاء دارنده گذرنامه همانند تصویر زیر امضاء صاحب گذرنامه را نیز داشته باشد.

2

مسافرین گرامی توجه نمایند که گذرنامه آنان باید حدقل یک صفحه خالی جهت چسباندن لیبل داشته باشد.

» شرایط عکس

درخواست های کلی سفارت ها:
1. اسکن دیجیتالی برای ثبت الکترونیکی – دیجیتالی عکس چهره از طرفین آن ،باید با کیفیت 1:1 پیکسل ارائه شود.
2. فرمت ثبت و نام گذری  باید به صورت JPEG یا JPEG2000 باشد.
3. به منظور امکان بالای بررسی بصری عکس ها و بایگانی دائمی آن لازم است پیکسل عکس از ناحیه عرض سر کمتر از 180 نباشد . با در نظر گرفتن مرکز فاصله بین دو چشم پیکسل عکس نباید کمتر از 90 باشد.
4. کمترین حد اسکن دیجیتالی باید 450dpباشد.
5.color modeعکس باید 24 بیت باشد.
6. برای عکس های تک رنگ باید color mode به اندازه 8 بیت باشد.

استانداردهای حالت های چهره در عکس جدول 1:

453

6

درخواست حالت استاندارد عکس

شکل 1 مدل نمایش داده شده ی از چهره فرد

A- پهنی صورت

-B درازای صورت

AA – خط عمودی و مرکزی است که دقیقاً از وسط لب و روی بینی عبور کرده و مرکز تقارن عکس به حساب می آید.

BB – خطی است که فاصله ی لبه ی عکس تا خط تقارن مرکزی را به محوریت چشم ها نشان می دهد.
CC – عرض سر است که به عنوان فاصله مرکزی بین دو خط عمودی نشان داده شده است که از بالا و پایین لبه گوشه ها عبورمی کند.

DD- این خط نشان دهنده طول سر است که بصورت یک خط عمودی از تاج سر تا چانه کشیده شده است.

7

شرایط ویزای شینگن چیست؟

این ویزا مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شینگن هستند.

البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شینگن ندارند و می توانندبه مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.
یک ویزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است، یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روزه است. اگر تاریخ اعتبار ویزای شما گذشته باشد حتی اگر تعداد روزهای مجاز ویزای شما هنوز باقی مانده باشد، ویزای شینگن شما باطل تلقی می گردد. همچنین تعداد دفعات ورود شما به محدوده شینگن در ویزای شما توسط یک کدمشخص می شود این کد می تواند ۲،۱ یا ارقام بالاتر و یا نامحدود باشد. کد ۱ به معنی یکبار ورود (سینگل) است و یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروجتان از شینگن، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد ۲ و ارقام بالاتر به معنی آن است که به دفعاتی که در ویزا مشخص شده می توانید به شینگن وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز درون ویزایتان به شینگن وارد و خارج شوید.

انواع ویزای شینگن هم مهم است، ویزای شینگن در ۴ نوع صادر می شود:

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.

ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شینگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شینگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شینگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید مقامات مرزی شینگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

برای اخذ ویزای شینگن راههای مختلفی وجود دارد. ساده ترین راه اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که البته باید برای اخذ آن پرینت حساب بانکی، پرینت آخرین فیش حقوقی، چک بانکی در وجه آژانس و یا سند ملکی به نام خودتان را از قبل آماده کنید تا ضمانت برگشتتان از سفر باشد. راههای دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی و … می باشند.

به تازگی خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از یک مرکز معتبر مطالعاتی در سوئیس گزارش داده است که کشور ایران از نظر شانس دریافت ویزا و اجازه سفر به دیگر کشورهای دنیا (با اجازه سفر به ۱۴ کشور دنیا بدون ویزا) در رتبه یکی مانده به آخر فهرست شانس دریافت ویزا قرارگرفته است.

برطبق این گزارش رسمی، کشورهای فنلاند، دانمارک وآمریکا با اجازه سفر به ۱۳۰ کشور جهان بدون نیاز به ویزا مشترکا اول هستند و کشورهای آلمان، ایرلند و سوئد با اجازه سفر به ۱۲۹ کشور جهان بدون نیاز به ویزا به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند. همچنین کشورهای عراق، سومالی، اتیوپی، کامبوج، برمه، پاکستان و…در فهرست بالای ایران قرار دارند و کشور جنگزده افغانستان در قعر جدول پس از ایران جای دارد.

فرم تقاضای شرکت در سفر

فرم سوابق شغلی

فرم پزشکی