مدارک سفارت آفریقای جنوبی

مدارک سفارت آفریقای جنوبی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­ های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک.(تمامی صفحات)

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می­باشد.

ب) سپرده­  های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می­باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

7) برای فرزندان زیر 18 سال ترجمه شناسنامه به انگلیسی در دو نسخه اجباری می باشد.(یک نسخه جهت ارائه به سفارت و دیگری هنگام ورود به کشور آفریقای جنوبی ارائه می گردد.)

8) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

*حضور مسافرین در سفارت آفریقای جنوبی الزامی می­باشد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.