نام كشور: مراكش (Morocco )

پايتخت : رباط

نوع حكومت: پادشاهي مشروطه

شهرهاي مهم: کازابلانکا (دارالبیضاء)، طنجه، ناظور، محمدیه، آسفی و اگادیر. فاس (دارای نوعی مرکزیت مذهبی – فرهنگی)، مراکش (دژ فرهنگ بربر)، طنجه، اگادیر (شهرهای توریستی)، ایفرن، مکناس، وجده، تطوان، محمدیه، قنیطره (کنیترا) هستند.
مراکش کشوری است در شمال غربی آفریقا.· مراکش ساحلی طولانی با اقیانوس اطلس دارد که از شمال به جبل‌الطارق و دریای مدیترانه می‌رسد. کشور مراکش از سوی خاور با کشور الجزایر، از غرب با اقیانوس اطلس، از جنوب با کشور موریتانی و از شمال با دریای مدیترانه همسایه است.

Visa Conditions

ویزای مراکش
مدارک مورد نیاز سفارت مراکش جهت وبزای توریستی                                                                                                    دانلود فایل pdf

1. اصل گذرنامه با امضاء

الف-مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2. 2 قطعه عکس 4*6 تمام رخ زمینه سفید

الف- حساب های جاری:  کارکرد سه ماه اخیر.

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.

* حساب های دیگر ( اعم از پس انداز و غیره )

3.مدارک شغلی: به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن.

الف- پزشکان: پروانه مطب و کارت نظام پزشکی .

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج-مشاغل دولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان مربوطه، فیش حقوقی،

د-  مشاغل آزاد:  جواز کسب.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر حقوق و ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

 

فرم ویزای مراکش

Google Maps

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

فیلتر درجه هتل:

فیلتر وضعیت تور:

فیلتر پیشنهادهای ویژه:

فیلتر شهرها:

فیلتر دسته:

ویزای مراکش
مدارک مورد نیاز سفارت مراکش جهت وبزای توریستی                                                                                                    دانلود فایل pdf

1. اصل گذرنامه با امضاء

الف-مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.

2. 2 قطعه عکس 4*6 تمام رخ زمینه سفید

الف- حساب های جاری:  کارکرد سه ماه اخیر.

ب- سپرده های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.

* حساب های دیگر ( اعم از پس انداز و غیره )

3.مدارک شغلی: به زبان انگلیسی و یا ترجمه آن.

الف- پزشکان: پروانه مطب و کارت نظام پزشکی .

ب- وکلا: پروانه وکالت.

ج-مشاغل دولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار از سازمان مربوطه، فیش حقوقی،

د-  مشاغل آزاد:  جواز کسب.

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر حقوق و ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

 

فرم ویزای مراکش

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *